اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخصهای رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروریعبدالرضا جهانبخشی 1 , حمیدرضا احمدنیا مطلق 2 , الناز عرفانی فر 3 , امید صفری 4
1 - دانشجوی دکتری شیلات، گروه شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران
2 - مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور- چابهار، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، چابهار، ایران
3 - مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور- چابهار، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، چابهار، ایران
4 - گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_