تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris)
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروریفاطمه ستونه 1 , محمدتقی بایی 2 , مهشید شاملوفر 3
1 - گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران
2 - گروه شیلات، دنشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران
3 - گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_