تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده پونه کوهی (Origanum vulgare) بر تغییرات شیمیایی، میکروبی و رفتار باکتری سودوموناس فلورسانس در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا معمولی (Clupeonella cultriventris)
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
فاطمه ستونه
1
(گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران)
محمدتقی بایی
2
(گروه شیلات، دنشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران)
مهشید شاملوفر
3
(گروه شیمی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آزادشهر، آزادشهر، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_