ارزیابی آزمایشگاهی اثر ضد قارچی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) و مرزنجوش (Origanum vulgare) بر روی قارچ ساپرولگنیای جدا شده از ماهی قزلآلای رنگین کمان مجتمع تکثیر و پرورش شهید مطهری یاسوج
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروریعلیرضا گلچین منشادی 1 , سجاد جرکانی بیات 2 , محمد ترحمی 3
1 - گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاداسلامی، واحد کازرون، کازرون، ایران
2 - دانشآموخته دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازرون، کازرون، ایران
3 - گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کازرون، کازرون، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_