ابراهیمی.مریم
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
احسانی.علی
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
اختلاط.مریم
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
اسدپور اسلو.یوسف علی
مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
اصغری.مهشید
ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
امین زارع.مجید
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
انصاری.مهسا
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
انوار.سید امیر علی
اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
آ
آرویی.حسین
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
آقایی.سمیه
تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ب
بحرینی.معصومه
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بخشی نژاد.محمود
تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمتها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
برادران.غلامرضا
مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
برزگر دولت آبادی.مریم
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بشیری.معصومه بشیری
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
بهادری راد.علی
بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
پ
پوراحمد.رضوان
اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
پورمهدی بروجنی.مهدی
بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
ت
تاج بخش.الهه
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
تدینی.مهرنوش
تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفیموریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
تقدیری.محمدرضا
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
توکل.مرضیه
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
ج
جهادی.مهشید
ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ح
حاجیان.سپیده
تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفیموریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حسین زاده.بهرنگ
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
حسینی شکرابی.سیدپژمان
اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
حسینی.سید ابراهیم
اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
خ
خانی.محمدرضا
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
خدابخشی.یزدان
بررسی نشانههای تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
خمیری.مرتضی
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
د
دانشور قربانی.میترا
اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده فیلماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
داودی مقدم.هدیه
مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
ر
رجایی.پیمان
تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
رحیمی فرد.ناهید
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رحیمی فروشانی.عباس
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رحیمی.ابراهیم
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
رحیمی.روح الله
مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
رخزادی.اسعد
بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رسول پور.طاهر
بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
رشی.زینب
جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
رضویلر.ودود
اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رضویلر.ودود
مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
رومیانی.لاله
تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
رومیانی.لاله
اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
رئیسی.مهدی
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
س
سارانی.آتنا
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
سکوتی فر.رقیه
اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ش
شرافتی چالشتری.علی
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
شعیبی.شهرام
بررسی مقایسهای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آنها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شعیبی.شهرام
اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
شکوهی زاده.لیلی
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
شهاب لواسانی.علیرضا
تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ص
صادقی.علیرضا
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
صافی.شهاب الدین
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
صالحی.الهام
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
صباغی.فاطمه
اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ط
طاهری.تینا
اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
ع
عامری.عبدالغنی
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عباسپور انبی.اسد
مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
عرب.شهره
جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
عطای صالحی.اسماعیل
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
علی اصغری.مریم
بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
علیمحمدی.افشین
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
غ
غندالی.هانیه
بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ف
فتحی مقدم.فاطمه
تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
فرومندی.مریم
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله قزلآلا در طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
فضل ارا.علی
اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
فضل آرا.علی
بررسی مقایسه ای روشهای امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
ق
قاسمی سپرو.نفیسه
ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانهگذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
قربانی رنجبری.علی
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.فاطمه
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
قربانی رنجبری.نازنین
مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
ک
کاظمی.فاطمه
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
کریم.گیتی
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
کریمی دهکردی.مریم
فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
کوهساری.هادی
جداسازی باکتریهای اسیدلاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
گ
گلشن تفتی.ابوالفضل
مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
م
محبی.عبدالناصر
مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
محسنی سی سخت.پروین
مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
محمدزاده فریزهندی.زهرا
بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
محمدی دیدارگاهی.ریحانه
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
محمدی.فروغ
فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
مرادی.بیژن
شناسایی ایزولههای انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مزروعی آرانی.نوید
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
مطلبی.عباسعلی
بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونههای شیر مخزن دامداریهای استان تهران
[
دوره6,
شماره
2
- تابستانسال
1398]
معتمدی.حسین
گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
مقدم.محمد
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مقصودلو.یحیی
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ممتاز.حسن
ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
ممتاز.حسن
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
منصوری.نرجس
تاثیر عصارههای گیاهی و بستهبندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتیاکسیدانی ریحان
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
موحد.سارا
بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مومنی.حسین
انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مویدی.علی
شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
مهاجری.پرویز
تایپینگ ایزولههای اسینتوباکتربومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادفیابی چندجایگاهی (MLST)
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]
مهدوی.سامان
بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
مهربان سنگ آتش.معصومه
مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
ن
نامجویان.فروغ
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
نعمت الهی.امین
مطالعه اثر عصارههای آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
نقیلی.حسین
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
نودرگاه.محمد
زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
نوری.سحر
زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
نونهال.فاطمه
شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
نیریز نقاده ای.مسلم
مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
نیک نژاد.فرهاد
اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1393]
و
واحدی نوری.نصرالله
بررسی نشانههای تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
ه
هاشمی روان.مهناز
اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال
[
دوره6,
شماره
3
- پاییزسال
1398]
ی
یدالهی.محسن
بررسی نشانههای تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری
[
دوره6,
شماره
4
- زمستانسال
1398]
یغما.الهام
مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روشهای دیسک دیفیوژن و چاهکگذاری
[
دوره6,
شماره
1
- بهارسال
1398]