ا

  • ابراهیمی.مریم شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • احسانی.علی اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • اختلاط.مریم مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • اسحاقی.محمد رضا اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • اسدپور اسلو.یوسف علی مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • اصغری.مهشید ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • امین زارع.مجید اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • انصاری.مهسا انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • انوار.سید امیر علی اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]

آ

  • آرویی.حسین تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • آقایی.سمیه تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]

ب

  • بحرینی.معصومه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • بخشی نژاد.محمود تعیین تأثیر افزایش سطح عمومی قیمت‌ها بر بهداشت مواد غذایی: بررسی گذشته نگر [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • برادران.غلامرضا مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • برزگر دولت آبادی.مریم انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • بشیری.معصومه بشیری انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • بهادری راد.علی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]

پ

  • پوراحمد.رضوان اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • پورمهدی بروجنی.مهدی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]

ت

  • تاج بخش.الهه تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • تدینی.مهرنوش تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • تقدیری.محمدرضا بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • توکل.مرضیه تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]

ج

  • جهادی.مهشید ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

ح

  • حاجیان.سپیده تأثیر پوشش کیتوزان-رزماری روی سالمونلا تایفی‌موریوم و اشریشیاکلی O157H7در فیله بوقلمون در شرایط نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حسن زاده.سید مهدی اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • حسین زاده.بهرنگ بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • حسینی شکرابی.سیدپژمان اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • حسینی.سید ابراهیم اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]

خ

  • خانی.محمدرضا اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • خدابخشی.یزدان بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • خمیری.مرتضی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

د

  • دانشور قربانی.میترا اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی ماکروجلبک کلپ چمنی (Ulva intestinalis) روی گوشت چرخ شده‌ فیل‌ماهی پرورشی (Huso huso) نگهداری شده در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • داودی مقدم.هدیه مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]

ر

  • رجایی.پیمان تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • رحیمی فرد.ناهید بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رحیمی فروشانی.عباس بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • رحیمی.روح الله مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • رخزادی.اسعد بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رسول پور.طاهر بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • رشی.زینب جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • رضوانی فرد.زینب اثرات ضدمیکروبی عصاره متانولی پوست انار درآب سیب علیه ساکارومایسس سرویزیه ، لاکتوباسیلوس پلانتاروم و آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رضویلر.ودود اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رضویلر.ودود مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • رومیانی.لاله تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • رومیانی.لاله اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • رئیسی.مهدی انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]

س

  • سارانی.آتنا شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • سکوتی فر.رقیه اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]

ش

  • شرافتی چالشتری.علی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • شعیبی.شهرام بررسی مقایسه‌ای اثرات ضد باکتریایی ژل رویال و عسل طبیعی و ترکیب آن‌ها بر روی سویه استاندارد هلیکوباکترپیلوری [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شعیبی.شهرام اتصال سم افلاتوکسین M1 به باکتریهای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتارم در دوغ وسنجش آن به روش کمی سازی HPLC [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • شکوهی زاده.لیلی تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • شهاب لواسانی.علیرضا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • شهاب لواسانی.علیرضا تأثیر استفاده از کازئین میسلار تغلیظ شده در بهبود راندمان و خواص فیزیکوشیمیایی پنیر سفید ایرانی آب نمکی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]

ص

  • صادقی.علیرضا شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • صافی.شهاب الدین بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • صالحی.الهام بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • صباغی.فاطمه اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

ط

  • طاهری.تینا اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]

ع

  • عامری.عبدالغنی مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • عباسپور انبی.اسد مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • عرب.شهره جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • عطای صالحی.اسماعیل شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • علی اصغری.مریم بررسی اثرات ضد قارچی نانو ذره گرافن بر آسپرژیلوس نایجر و پنی سیلیوم سیترینوم [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • علیمحمدی.افشین مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]

غ

  • غندالی.هانیه بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

ف

  • فتحی مقدم.فاطمه تاثیر فیلم پروتئین میوفیبریلار در ترکیب با اسانس آویشن شیرازی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی شوریده [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • فرومندی.مریم اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره سیر و اسانس گشنیز بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله قزل‌آلا در طی نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • فضل ارا.علی اثر اسید استیک بر روی خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون در دمای یخچال [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • فضل آرا.علی بررسی مقایسه ای روش‌های امپدانس‏‏، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس در مواد غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]

ق

  • قاسمی سپرو.نفیسه ارزیابی پارامترهای زمان گرمخانه‌گذاری، میزان نمک و ضایعات خرما در تولید رنگدانه نارنجی توسط قارچ موناسکوس پورپورئوس با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • قربانی رنجبری.علی مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • قربانی رنجبری.فاطمه مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • قربانی رنجبری.نازنین مطالعه تغییرات بار میکروبی، پوترسین و هیستامین در عضله ماهی شوریده (Otolithes ruber) در شرایط نگهداری در یخ [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]

ک

  • کاظمی.فاطمه تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • کریم.گیتی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • کریمی دهکردی.مریم فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • کوهساری.هادی جداسازی باکتری‌های اسید‌‌لاکتیک از محصولات لبنی محلی شهرستان گرگان با توان مهار رشد برخی از بیماریزاهای گوارشی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

گ

  • گلشن تفتی.ابوالفضل مطالعه اثر اسانس های روغنی در کنترل آلودگی کپک های سبز و آبی در میوه پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

م

  • محبی.عبدالناصر مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محسنی سی سخت.پروین مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محمدزاده فریزهندی.زهرا بررسی اثر استفاده از منابع کربنی بومی (آب پنیر، سبوس جودوسر، آرد برنج) در تولید تخمیری لایزین بوسیله کورینه باکتریوم گلوتامیکوم [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • محمدی دیدارگاهی.ریحانه مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • محمدی.فروغ فراوانی توکسین سندرم شوک توکسیک-1 در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس بدست آمده از شیر دام های مبتلا به ورم پستان در ایران: مطالعه مروری نظام مند و فراتحلیل [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • مرادی.بیژن شناسایی ایزوله‌های انتروکوکوس و پدیوکوکوس پروبیوتیک جدا شده از دو فراورده غذایی سنتی تخمیری شیری - غلاته ایرانی (کشک زرد و ترخینه) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مزروعی آرانی.نوید بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس جعفری بر روی تعدادی از باکتری های عامل فساد و بیماری زای غذایی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی آلودگی بار میکروبی کل، کلی فرم، اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس و کپک و مخمر و غلظت آمیلوئید A در نمونه‌های شیر مخزن دامداری‌های استان تهران [ دوره6, شماره 2 - تابستان سال 1398]
  • معتمدی.حسین گزارش آلودگی آب پرتقال پاستوریزه به باکتری Bacillus licheniformis [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • مقدم.محمد تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مقصودلو.یحیی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • ممتاز.حسن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • ممتاز.حسن تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • منصوری.نرجس تاثیر عصاره‌های گیاهی و بسته‌بندی بر کیفیت میکروبی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریحان [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • موحد.سارا بررسی تولید آب هویج بستنی پروبیوتیک با تلقیح دو تک سویه پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم لاکتیس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مومنی.حسین انگل های منتقله از ماهی: مروری بر گزارشات ارائه شده از ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مویدی.علی شناسایی مولکولی و ارزیابی اثرات ضدمیکروبی جدایه لاکتیکی عمده ترخینه و ترکیبات شبه باکتریوسینی آن در برابر برخی از عوامل میکروبی غذازاد [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • مهاجری.پرویز تایپینگ ایزوله‌های اسینتوباکتر‌بومانی جدا شده از گوشت خام دام و طیور به روش تایپینگ ترادف‌یابی چند‌جایگاهی (MLST) [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]
  • مهدوی.سامان بررسی فراوانی ژن های کمپلکس NHE در باکتری های باسیلوس سرئوس جدا شده از شیر گاوان شهر تبریز [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • مهربان سنگ آتش.معصومه مطالعه اثرات ضدقارچی اسانس گل بی مرگ (.Helichrysum arenarium L) بر رشد کاندیدا آلبیکنز و ساکارومایسز سرویسیه [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]

ن

  • نامجویان.فروغ مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره ریشه زرشک (Berberis vulgaris) و دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) بصورت انفرادی و توام با نایسین و دی استات سدیم بر باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • نعمت الهی.امین مطالعه اثر عصاره‌های آبی و اتانولی گل نر گیاه گردو بر باکتری لاکتوکوکوس گارویه جدا شده از گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]
  • نقیلی.حسین اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • نودرگاه.محمد زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • نوری.سحر زنگ خطر مقاومت بالا به تتراسایکلین در ایران [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • نونهال.فاطمه شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت و فراورده های گوشتی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]
  • نیریز نقاده ای.مسلم مطالعه اثر الحاق لاکتوکوکوس لاکتیس بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط یخچالی [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • نیک نژاد.فرهاد اثر ضد میکروبی بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول (BHA) بر روی سالمونلا تیفی موریوم و لیستریا مونوسیتوژنز در محیط کشت و پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1393]

و

  • واحدی نوری.نصرالله بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]

ه

  • هاشمی روان.مهناز اثر بازدارندگی نیسین و اسید آسکوربیک بر آلیسایکلوباسیلوس اسیدوترستریس در آب پرتقال [ دوره6, شماره 3 - پاییز سال 1398]

ی

  • یدالهی.محسن بررسی نشانه‌های تزریقات دارویی در گاوهای ذبح شده در کشتارگاه صنعتی ساری [ دوره6, شماره 4 - زمستان سال 1398]
  • یغما.الهام مطالعه اثر ضدمیکروبی عصاره آبی برگ گردو و مقایسه روش‌های دیسک دیفیوژن و چاهک‌گذاری [ دوره6, شماره 1 - بهار سال 1398]