ارزیابی شاخصهای مرتبط با کیفیت دانه، خواص شیمیایی و رئولوژیکی گندم نان با استفاده از تجزیه بایپلات
محورهای موضوعی : زراعت و اصلاح نباتات
خدیجه لکزائی
1
(دانش آموخته کارشناسی ارشد اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل)
براتعلی فاخری
2
(دانشیار اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل)
سارا فرخ زاده
3
(دانشجوی دکتری اصلاح نباتات، دانشگاه زابل و مدرس دانشگاه پیام نور فارس، مرکز داراب)
زهره شایان
4
(کارشناس بخش علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه سیستان و بلوچستان)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_