اصغری.ژیلا
Essential fatty acids extracted from Portulaca oleracea L. leaves
[
دوره3,
شماره
3
- تابستانسال
2012]
ح
حجت الاسلامی.محمد
Antioxidant activity of essential oil of Heracleum lasiopetalum fruits on chemical properties of potato chips
[
دوره3,
شماره
4
- پاییزسال
2013]
ش
شاکریان.امیر
Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]
ط
طباطبایی.سید نورالدین
Effect of different levels of Boswellia serrata Triana & Planch on immune responses of broilers chicks
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]
ق
قاسمی پیربلوطی.عبدالله
Antibacterial activity of the essential oils of endemic plants
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]
قاسمی پیربلوطی.عبدالله
Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]
قاسمی پیربلوطی.عبدالله
Effect of jasmonic (JA) and salicylic acid (SA) on phytochemical properties of Salvia officinalis L.
[
دوره3,
شماره
2
- بهارسال
2012]
ک
کریمیان.وحید
Effect of ecological factors on chemical compounds of Verbascum songaricum leaves
[
دوره3,
شماره
3
- تابستانسال
2012]
م
مرتضوی.سید علی
Optimisation of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from Flomidoschema parviflora
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]
ن
نقدی بادی.حسنعلی
The phytochemical response of Melissa officinalis L to foliar application of hydro-alcoholic solutions (methanol and ethanol)
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]
نقدی بادی.حسنعلی
The effect of bio-fertilizers on growth and quantitative yield of Cassia angustifolia Vahl. in Karaj region, Iran
[
دوره3,
شماره
1
- زمستانسال
2012]