ا

  • اصغری.ژیلا Essential fatty acids extracted from Portulaca oleracea L. leaves [ دوره3, شماره 3 - تابستان سال 2012]

ح

  • حجت الاسلامی.محمد Antioxidant activity of essential oil of Heracleum lasiopetalum fruits on chemical properties of potato chips [ دوره3, شماره 4 - پاییز سال 2013]

ش

  • شاکریان.امیر Effect of Bakhtiari celery (Kelussia odoratissma Mozaff) on sensory properties and shelf life of set yogurt [ دوره3, شماره 1 - زمستان سال 2012]

ط

ق

ک

  • کریمیان.وحید Effect of ecological factors on chemical compounds of Verbascum songaricum leaves [ دوره3, شماره 3 - تابستان سال 2012]

م

  • مرتضوی.سید علی Optimisation of ultrasound-assisted extraction of phenolic compounds from Flomidoschema parviflora [ دوره3, شماره 1 - زمستان سال 2012]

ن

  • نقدی بادی.حسنعلی The phytochemical response of Melissa officinalis L to foliar application of hydro-alcoholic solutions (methanol and ethanol) [ دوره3, شماره 1 - زمستان سال 2012]
  • نقدی بادی.حسنعلی The effect of bio-fertilizers on growth and quantitative yield of Cassia angustifolia Vahl. in Karaj region, Iran [ دوره3, شماره 1 - زمستان سال 2012]