اثر بازدارندگی عصاره چای ترش بر رشد ساکارومایسس سرویزیه و لاکتوباسیلوس پلانتاروم در آب آلبالو
محورهای موضوعی : زیست شناسی
مهدی علی پور
1
,
مهناز هاشمی روان
2
,
سیمین اسداالهی
3
1 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا، ورامین، ایران
2 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا، ورامین، ایران
3 - گروه صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا، ورامین، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_