استفاده از روش امپدانس جهت برآورد سریع شمارش میکروبی مزوفیلها در سس مایونز
محورهای موضوعی : زیست شناسی
سهیلا فرجی
1
,
علی فضل آرا
2
,
مهناز هاشمی روان
3
,
نسرین فرجی
4
,
دلینا فرجی
5
1 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
2 - دانشگاه شهید چمران اهواز، دانشکده دامپزشکی، اهواز، ایران
3 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
4 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
5 - دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین- پیشوا، دانشکده کشاورزی، گروه علوم صنایع غذایی، ورامین، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_