بررسی وضعیت آلودگی باکتریایی تلفات جوجه کشی های شترمرغ
محورهای موضوعی : میکروبیولوژیسید مصطفی پیغمبری 1 , آریا رضایی فر 2 , اوستا صدرزاده 3 , تقی زهرائی صالحی 4 , مهدی عسگری بدوئی 5 , علی حاجی بابائی 6
1 - گروه علوم درمانگاهی, دانشگاه تهران, دانشکده دامپزشکی
2 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی
3 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه علوم درمانگاهی
4 - دانشگاه تهران, دانشکده دامپزشکی, گروه میکروبیولوژی
5 - دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه پاتوبیولوژی
6 - شرکت بین المللی تحقیقات و تولید شترمرغ ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :