بررسی تاثیر مصرف خوراکی جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) بر میزان پروتئین تام و الگوی الکتروفورزی پروتئین های سرم ماهی کپور
محورهای موضوعی : میکروبیولوژی
پرستو یوسفی
1
(
آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دکتر رستگار-دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
)
مهدی سلطانی
2
(
گروه بهداشت و بیماریهای آبزیان - دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
)
محمد طاهری
3
(
آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دکتر رستگار- دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
)
رامین مظاهری نژاد فرد
4
(
آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دکتر رستگار- دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
)
کلید واژه:
چکیده مقاله :