مدل بهینه سازی جامع برنامه ریزی مقیاس بسته بندی صنایع غذایی در ایران
محورهای موضوعی : آینده پژوهیسید محمد حسینی 1 , علی عالیخانی 2
1 - ندارد
2 - ندارد
کلید واژه:
چکیده مقاله :
تصمیم گیری های مدیریت شامل کمیت ها وکیفیت هایی است که باید شدت و تأثیرگذاری هر یک از آنها را روی اهداف تعیین کرد و واحد اندازه گیری ویژه ای برای آنها تعریف نمود. به عبارت دیگر باید از ذهنیت و مدل سازی ذهنی کاهید و به مدل سازی عینی و ریاضی روی آورد. همواره می توان قضاوت ها و برداشت های کیفی مدیران را کمی کرد و با به کار بردن مدل ریاضی و کاربرد عملیات متوالی و تکرار فرآیند بازخور آن را پالایش نمود. لذا با تکیه بر مدل های ریاضی که امروزه در سطح گسترده ای توسعه یافته اند، مدیران صنایع قادر خواهند بود سیستم های تولیدی خود را بهبود بخشند. در صنایع، به ویژه صنایع غذایی یکی از نکات بارز و با اهمیتی است که تاکنون هیچ گونه مدل ریاضی برای دستیابی به ترکیب مناسب و منطقی بسته بندی محصولات برای آن به کار گرفته نشده است. بنابراین مقاله حاضر، سعی در به تصویر کشیدن مدلی ریاضی و جامع بنام TOSO می کند که، با دارا بودن شانزده متغیر وصفی و سه متغیر کمی با استفاده از ماتریس تصمیم گیری در روش TOPSIS مدیریت در امر تصمیم گیری برای دستیابی به مقیاس و ترکیب مناسب بسته بندی محصولات تولیدی مؤسسه مطبوع یاری می نماید.