List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تأثیر کاربرد پس از برداشت اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کیفی نارنگی کینو زهرا پناه مهرزاد هنرور عبدالحسین ابوطالبی Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - مقایسه اسانس رازیانه، کاربندازیم و تیابندازول بر ویژگیهای پس از برداشت سیب رقم گلدن دلیشز عباس سامی عبدالحسین ابوطالبی عبدالحسین محمدی Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - کاربرد روش غیرتخریبیMRI در تعیین عوارض درونی پیاز و انار حمیده فاطمی مجید عزیزی قربان صفاییان لایین هادی زارع Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - تأثیر مدت انبارداری و دمای انبار بر خصوصیات کیفی میوه کنار هندی (Ziziphus mauritina Lam, CV. ‘Seb’) ملیحه رمضانی معوا عبدالحسین ابوطالبی رحیم خادمی Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - اثر اشعه گاما بر بار میکروبی و ترکیبات گیاه دارویی آویشن شیرازی (Zataria multiflora) راضیه ولی اصیل مجید عزیزی معصومه بحرینی حسین آرویی Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - کاربرد اسانس گیاهان دارویی در کنترل پوسیدگی پس از برداشت توت فرنگی رقم سلوا ناشی از قارچ Botrytis cinerea سمانه محمدی حسین آرویی علی تهرانی فر وحید جهانبخش Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - کنترل بیولوژیک پوسیدگی خشک فوزاریومی غدههای سیبزمینی توسط گونههای آنتاگونیست Trichoderma spp. و Talaromyces flavus زهرا تقی زاده صدیقه محمدی حسین علایی Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - بررسی ترکیبات مختلف کلسیمی و غلظت آنها بر سیب رقم رد دلیشز در زمان برداشت و پس از برداشت محسن صالحی عبدالحسین ابوطالبی سیدعبدالحسین محمدی