List of Articles Open Access Article Abstract Page Full-Text 1 - تأثیر مدت تصدی مدیرعامل برتداوم انتخاب حسابرس در بورس اوراق بهادار تهران حسن زلقی عباس افلاطونی محمد برز آبادی فراهانی 20.1001.1.23830379.1398.11.41.1.6 Open Access Article Abstract Page Full-Text 2 - بررسی حقالزحمه حسابرسی بر اساس مراحل چرخه عمر شرکت (منتج شده از الگوهای جریاننقد) ولی خدادای علی چراغی نیا سجاد ویسی 20.1001.1.23830379.1398.11.41.2.7 Open Access Article Abstract Page Full-Text 3 - رابطه کیفیت حسابرسی با شفافیت شرکتی در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران سید حسین علوی طبری منا پارسایی 20.1001.1.23830379.1398.11.41.3.8 Open Access Article Abstract Page Full-Text 4 - رابطه بازده با سود و جریانات نقدی قبل و بعد از تجدید ارائه صورتهای مالی حمیدرضا ناظمی محمدرضا عبدلی 20.1001.1.23830379.1398.11.41.4.9 Open Access Article Abstract Page Full-Text 5 - بررسی تأثیر معیارهای اعتماد بیش از حد مدیران ارشد بر خطر سقوط آتی قیمت سهام در شرکتهای پذیرفته شده بورس اوراق بهادار تهران محمدرمضان احمدی محمد حسین قلمبر سید صابر درسه 20.1001.1.23830379.1398.11.41.5.0 Open Access Article Abstract Page Full-Text 6 - تأثیر تعدیلکننده قضاوتهای اخلاقی مدیران بر رابطه بین مشارکت در بودجهبندی و نارسایی بودجه در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران سحر سپاسی حسین اعتمادی سعید سیرغانی 20.1001.1.23830379.1398.11.41.6.1 Open Access Article Abstract Page Full-Text 7 - تأثیرمعیارهای مبتنی بر حسابداری ویژگیهای سود بر ریسک نامطلوب سود مهدی دسینه یداله تاری وردی فرزانه حیدر پور 20.1001.1.23830379.1398.11.41.7.2 Open Access Article Abstract Page Full-Text 8 - رابطه غیر خطی رقابت بازار محصول و کیفیت گزارشگری مالی بهزاد کاردان محمد حسین ودیعی نوقابی مهدی امید فر 20.1001.1.23830379.1398.11.41.8.3 Open Access Article Abstract Page Full-Text 9 - تأثیر تجربه بر رفتارهای غیرارادی حسابرسان عیسی اکبری نفت چالی امید پور حیدری احمد خدامی پور 20.1001.1.23830379.1398.11.41.9.4 Open Access Article Abstract Page Full-Text 10 - امکان سنجی استقرار نظام حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک در دانشگاه آزاد اسلامی کشور عباس پور سعید رحمت اله محمدی پور 20.1001.1.23830379.1398.11.41.10.5