Subject Areas :
رمضا نعلی جعفری 1 , رضا قنبر پور 2 , مسعود قربان پور نجف آبادی 3 , منصور میاحی 4 , امیر امانی 5
1 - گروه علوم درمانگاهی - دانشکده دامپزشکی- دانشگاه شهید چمران اهواز
2 - گروه پاتو بیولوژی - دانشکده دامپزشکی- دانشگاه شهید باهنر کرمان
3 - گروه پاتوبیولوژی- دانشکده دامپزشکی - دانشگاه شهید چمران اهواز
4 - گروه علوم درمانگاهی- دانشکده دامپزشکی - دانشگاه شهید چمران اهواز
5 - گروه علوم درمانگاهی- دانشکده دامپزشکی-دانشگاه شهید چمران اهواز
Keywords: حداقل غلظت مهارکنندگی, جوجه گوشتی, مقاومت آنتیبیوتیکی, اشریشیا کلی,
Abstract :