Subject Areas :
مهدی سلطانی
1
(گروه بهداشت وبیماریهای آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران)
مریم قدرت نما
2
(قطب علمی بهداشت و بیاری های آبزیان،دانشگاه تهران)
علی طاهری میر قائد
3
(قطب علمی بهداشت و بیماری های آبزیان - دانشگاه تهران)
اشکان زرگر
4
(قطب علمی بهداشت و بیماری های آبزیان- دانشگاه تهران)
شقایق روح الهی
5
(قطب علمی بهداشت و بیماری های آبزیان- دانشگاه تهران)
Keywords: قزل آلای رنگین کمان, استرپتوکوکوس اینیایی, آویشن شیرازی, رزماری, حداقل غلظت ممانعت کنندگی,
Abstract :