Manuscript ID : JVM-1902-1061 (R3)
Visit : 214
Page: 11 - 19
20.1001.1.22518851.1399.16.1.2.6
Article Type:
Original Research
Subject Areas :
مرتضی کرمی
1
,
یاسر رحیمیان
2
1 - استادیار بخش علوم دامی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان چهارمحال و بختیاری
2 - گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
Received: 2019-02-10
Accepted : 2020-01-28
Published : 2020-09-20
Keywords:
References:
آخوندزاده بستی، ا. و حاجی محمدی، ب. (1389) اصول بهداشت گوشت و کشتارگاه های دامی.انتشارات دانشگاه تهران. صفحات 148-20.
سازمان برنامه و بودجه. (1396) مرکز آمار ایران، نهاد ریاست جمهوری، نتایج تفصیلی از آمار دامداری های کشور.
سالار آملی، ج، خانقاهی ابیانه،ح و رکنی، ن. (1395).بهداشت گوشت. انتشارات دانشگاه تهران. صفحات 400-4.
عبادی، ز. (1393).اثر فصل بر میزان آلودگی لاشه گوسفند و بز در کشتارگاه های سنتی استان تهران .فصلنامه تحقیقات کاربردی در علوم دامی.شماره 13. صفحات 32-27.
قائم مقامی، س. (1383). بهداشت و بازرسی کشتارگاهی گوشت. انتشارات موسسه عالی علمی کاربردی جهاد کشاورزی. صفحات 170-10.
کشتکار، م. و معاضدی. ر. (1385). بهداشت و بازرسی گوشت و انواع فرآورده های دامی.انتشارات پرتو واقعه. صفحات 36-5.
کوهدار، و.، رادمهر، ب و مشاک، ز.(1395). اصول بازرسی و بهداشت گوشت در کشتارگاههای دام و طیور. انشتارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج. صفحات200-10.
Alexander. G, Sandeep. T and Y. Xianqin. (2019). Relative response of populations of Escherichia coli and Salmonella enterica to exposure to thermal, alkaline and acidic treatments. International Journal of Food Microbiology. 293: 94-101.
Beutin, L., D. Geier, H. Steinru ck, S. Zimmermann, and F. Scheutz. (1993). Prevalence and some properties of verotoxin (Shiga-like toxin) producing Escherichia coli in seven different species of healthy domestic animals. JournalClinical Microbiology. 31:2483–2488.
Finegold, S. M. and Martin, W. J. (1982). .Diagnostic microbiology. 6th Ed., C.V.Mosby Co., St. Louis, Toronto, London.
Jeyachchandran. V, Yang L. and Xianqin Y. (2017). Impact of dry chilling on the genetic diversity of Escherichia coli on beef carcasses and on the survival of E. coli and E. coli O157. International Journal of Food Microbiology. 244: 62-66.
Hancock, D. D, Besser, T. E., Kinsel, M. L., Tarr, P. I., Rice, D. H., Paros, M. G. (1994). The prevalence of Escherichia coli O157:H7 in dairy and beef cattle in Washington State. Epidemiology Infection. 113:199–207.
Kudva, I. T., Hunt, C. W., Williams, C. J., Nance, U. M., Hovde, C. J. (1997). Evaluation of dietary influences on Escherichia coli O157:H7 shedding by sheep. Application of Environment Microbiology. 63:3878–3886.
Kukay, C. C., Holcamb, L.H., Sofos, J.N. and Smith, J.C. (1996). Application of meat processing. Dairy, Food and Environmental sanitation. 16: 74-80.
Liu, Y. Youssef. M. K. and YANG, X. (2017). Effects of Dry Chilling on the Micro flora on Beef Carcasses at a Canadian Beef Packing Plant. Journal of Food Protection. 79:4, 538-543.
Mechie, S. C., Chapman, P. A., Siddons, C. A. (1997). A fifteen month study of Escherichia coli O157:H7 in a dairy herd. Epidemiology Infection. 118:17–25.
Moon, H. W, Whipp, S. C., Argenzio, R. A., Levine, M. M., Giannella, R. A. (1983). Attaching and effacing activities of rabbit and human entero-pathogenic Escherichia coli in pig and rabbit intestines. Infection Immunology. 41:1340–1351.
Rubini, S., Cardeti, G., Amiti, S., Manna, G., Onorati, R., (1999). E.coli O157 in raw sheep milk. Int VTEC/STEC News.12:2.
SAS Institute Inc, (2001). SAS User's guide: Statistics. Version.9.1.SAS Institute Inc., Cary, NC.
Sofos, J.N, Kochevar, S. L., Bellinger, G. R., Buege, D. R., Hancock, D. D., Ingham, S. C., Morgan, J. B., Reagan, J. O., Smith. G. C. (1999). Sources and Extent of Microbiological Contamination of Beef Carcasses in Seven United States Slaughtering Plants. Journal of Food Protection. 62: 140-145.
Tahamtan, Y., Hayati, M., Namavari M. (2010). Contamination of sheep carcasses with verocytotoxin producing Escherichia coli during slaughtering. Transbound Emergency Disease. 57:25-7.
Related articles