Manuscript ID : 705396
Visit : 202
Page: 15 - 25
Article Type:
Original Research
Subject Areas :
Research On Surface Engineering and Nanomaterials Science
محمد ولایت زاده
1
1 - گروه ایمنی صنعتی، موسسه آموزش عالی کاسپین، قزوین، ایران.
Received: 2023-04-25
Accepted : 2023-06-03
Published : 2023-05-22
Keywords:
References:
ح. افشاری، «فناوری نانو و صنایع غذایی»، اولین همایش کاربرد فناوری نانو در کشاورزی، موسسه تحقیقات نهال و بذر، کرج، ایران. 1385.
م. بوالحسنی و م. سوداگر، «افزایش ارزش و کیفیت محصولات شیلاتی با استفاده از نانوتکنولوژی»، دومین همایش دانشجویی علوم شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، 1391.
S. Ray, M. Bousmina, "biodegradable polymers and their layered silicate nanocomposites: In greening the 21st century materials world", progress in materials science, 50, (2005). 962-1079.
س. امینی هرندی، «بسته بندی نانو در گوشت»، مجله علوم و فنون بسته بندی، 2 (1390): 49-40.
ح. میرزایی و ن. کریمی «نانوفناوری در صنعت غذا». مجله فناوری و توسعه صنعت بسته بندی، 6 (1389) 44-43.
ر. اسدی خوانساری و م.ر، دهقانی فیروز آبادی. «معرفی مواد کاغذی و مقوایی نوین در بسته بندی محصولات صنایع غذایی»، مجله علوم و فنون بسته بندی، 4 (1392) 57-46.
ا. عادلی، «اصول بازاریابی و بستهبندی آبزیان»، انتشارات هنر تا بی نهایت، چاپ اول، تهران،. 1387.
ا. عادلی، «بسته بندی فرآورده های شیلاتی» مجله فناوری و توسعه صنعت بسته بندی، 6 (1389): 53-50.
س. شمال نصب، «نقش فناوری نانو در بستهبندی مواد غذایی» اولین کنفرانس فناوری نانو در محیطزیست، اصفهان، 1385.
پ. صمدی و ا. امامی فر، «فناوری نانو و بستهبندی مواد غذایی». اولین کنفرانس فناوری نانو در محیط زیست، اصفهان، 1385.
A .Ashfaq, N .Khursheed, S. Fatima, Z. Anjum, K.Younis ,Application of nanotechnology in food packaging: Pros and Cons. Journal of Agriculture and Food Research. 2022 .
ن. کریمی، «معرفی و کاربرد پوشش های خوراکی در بسته بندی». فصلنامه علوم و فنون بسته بندی، 2 (1390): 39-32.
م. ولایت زاده، و م. بی ریا، «اهمیت و جایگاه بسته بندی فرآورده های دریایی با فیلم های انعطاف پذیر و پوشش های خوراکی». دومین همایش بین المللی خلیج فارس: چالشها و فرصتها، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر.
ن. حر یدالهی و ن. علی نژاد، «فیلم ها و پوشش های خوراکی پروتئینی»، دومین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،.
غ. مصباحی و م. حبیبی، «استفاده از بستهبندیهای فعال برای گوشت و محصولات گوشتی». مجله فناوری و توسعه صنعت بسته بندی، 7 (1390): 40-34.
و. شیخ زاده، ع. محمدی ثانی، و م. بخشی، «تکنولوژی بسته بندی هوشمند و کابردهای متداول آن در بسته بندی محصولات گوشتی». دومین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،. 1391.
ا.رنگریز، ، ع. رمضانی مقدم ملسکامی، ف. سروری، و ن. قاسمی میرزایی، «بسته بندی ضدمیکروبی و هوشمند: تحولی نوین در صنایع غذایی»، اولین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،
ش. داود و س.ش ، علوی. «بررسی بسته بندی مواد غذایی نانو پلیمری و سلامت مواد غذایی»، همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین استان خوزستان، اهواز،
م. مرادپور، و س. صباحی، بسته بندی مواد غذایی با استفاده از فناوری نانو، اولین همایش ملی علوم و فناوری نانو، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، 1391.
س. سالاری و ل. منصوری نژند، «کاربرد فناوری نانو در بسته بندی های نوین مواد غذایی»، دومین همایش تخصصی پلیمرهای پیشرفته در بسته بندی مواد غذایی، انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور، تهران،
م. گرجیان و ب. تقی پور، «مروری بر کاربرد سیستم بسته بندی نوین در نگهداری محصولات شیلاتی». دومین همایش دانشجویی علوم شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،
ز. حاجی ابراهیمی فروشانی، «ایده های نو در بسته بندی مواد غذایی»، همایش ملی آلاینده های کشاورزی و سلامت غذایی، چالش ها و راهکارها، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین استان خوزستان، 1392.
م. ولایت زاده، ا. عسکری ساری و م. جواهری بابلی، «کاربرد بسته بندی نوین نانو و تحت خلاء در بسته بندی محصولات شیلاتی و آبزیان، دومین سمینار ملی امنیت غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه،
M .Rossi, D. Passeri, A. Sinibaldi, M. Angjellari, E. Tamburri, A. Sorbo. L.Dini, Nanotechnology for food packaging and food quality assessment. Adv Food Nutr Res, 82 (2017) 149-204. [DOI:10.1016/bs.afnr.2017.01.002]
م. ولایتزاده، «مقایسه تاثیرات روش های بسته بندی های هوشمند و فعال در فرآوردهای گوشتی و آبزیان»، اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی، جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، مشهد،
ف. هاشمی، «بستهبندی ضدمیکروبی مواد غذایی». بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، 7 صفحه. 1390.
س.م. ایران منش، «پوشش ها و فیلم های خوراکی»، مجله فناوری و توسعه صنعت بسته بندی، 5 (1388): 32-27.
He, H. Deng, HM. Hwang, The current application of nanotechnology in food and agriculture. Journal of food and drug analysis. 1 (2019) 1-21.
ب. سیدرجبی، «نقش نانو ذرات در صنایع بسته بندی و بهداشت مواد غذایی»، همایش ملی آلایندههای کشاورزی و سلامت غذایی، چالشها و راهکارها، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین استان خوزستان، اهواز، 1392.
A.Cerqueira, A. A, Vicente , & L. M. Pastrana, Nanotechnology in food packaging: opportunities and challenges. Nanomaterials Food Packag, (2018) 1-11. [DOI:10.1293/tox.2017-0043]