Investigating Antioxidant Properties and Antimicrobial of Nanocomposite Films Containing Synthesized Silver Nanoparticles by Green Way in Food Packaging
Subject Areas :
A.R. Motavalizadehkakhky
1
,
F. Amarloo
2
,
R. Zhiani
3
1 - Department of Chemistry, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran
2 - Department of Chemistry, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran
3 - Department of Chemistry, Neyshabur Branch, Islamic Azad University, Neyshabur, Iran
Received: 2020-06-16
Accepted : 2020-06-16
Published : 2020-06-21
Keywords:
References:
Licciardello, Trends in food Science & Technology, 65, 2017, 32.
Marsh, B. Bugusu, Journal of Food Science, 72, 2007, 39.
محمد گنجه، سید مهدی جعفری، مرادامان جانی، "استفاده از پوششهای با خاصیت ضدمیکروبی در بستهبندی مواد غذایی"، فصلنامه علمی-ترویجی علوم و فنون بستهبندی، شماره 16، 1392، 23-16.
سید امیر محمد مرتضویان، محمد حسین عزیزی، سارا سهراب وندی، "فیلمهای خوراکی: شاخصهای کیفی و روشهای تولید"، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 4، 1389، 117-107.
Benhacine, A. Ouargli, A.S. Hadj-Hamou, Polymer-Plastics Technology and Materials, 58, 2019, 328.
T. Deng, S.F. Yin, X.B. Wu, M. Sun, Z.Q. Li, International Journal of Hydrogen Energy, 44, 2019, 2752.
Chatterjee, N. Kulshrestha, P.N. Gupta, Measurement, 82, 2016, 490.
Frone, C.A. Nicolae, R.A. Gabor, D.M. Panaitescu, Polymer Degradation and Stability, 121, 2015, 385.
A. Dadfar, I. Alemzadeh, S.R. Dadfar, M. Vosoughi, Materials & Design, 32, 2011, 1806.
De Azeredo, Food Research International, 42, 2009, 1240.
Sanguansri, M.A. Augustin, Trends in Food Science & Technology, 17, 2006, 547.
D.F. Mihindukulasuriya, L.T. Lim, Trends in Food Science & Technology, 40, 2014, 149.
Bharathi, V. Thirumurugan, M. Kavitha, G. Muruganadam, K. Ravichandran, M. Seturaman, World J. Pharm. Sci., 3, 2014, 1415.
S. Alsaggaf, S.H. Moussa, A.A. Tayel, International Journal of Biological Macromolecules, 99, 2017, 499.
Bunghez, A. Barbinta, M. Patrascu, N. Badea, S. Doncea, A. Popescu, J Optoelec. Adv. M., 14, 2012, 1016.
Dauthal, M. Mukhopadhyay, J nanopart. Res., 15, 2013, 1.
Pandit, M. Rai, C.A. Santos, Environmental Chemistry Letters, 25, 2017, 1.
Yoksan, S. Chirachanchai, Materials Science and Engineering: C, 30, 2010, 891.
Sarkar, S. Irshaan, S. Sivapratha, R. Choudhary, Springer International Publishing, 1, 2016, 185.
M. Cozmuta, A. Peter, L.M. Cozmuta, N. Camelia, L. Crisan, L. Baia, A. Turila. Packaging Technology and Science, 1, 2015, 271.
Collins. Publishers-Self-Help, 1, 2016, 168.
Kadam, M. Bilal, S. Palamthodi, S.S. Lele, International Journal of Molecular Sciences, 20, 2019, 3620.
Mallikarjuna, G. Narasimha, G.R. Dillip, B. Praveen, B. Shreedhar, C.S. Lakshmi, B.D.P. Raju, Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures, 6, 2011, 181.
Jegadeeswaran, R. Shivaraj, R. Venckatesh, Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures, 7, 2012, 991.
زهرا بدیعی، سید علی یاسینی اردکانی، محمد میرجلیلی،"مطالعه ویژگی فیلمهای نانوکامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانوذرات نقره و مقایسه اثر ضدمیکروبی آنها"، علوم غذایی و تغذیه، شماره 3، 1397، 12-5.
Johnsona, I. Obota, U. Ukponga, J Mater. Environ. Sci., 5, 2014, 899.
Veerasamy, T.Z. Xin, S. Gunasagaran, T.F.W. Xiang, E.F.C. Yang, N. Jeyakumar, J. Saudi. Chem. Soc., 15, 2011, 113.
سمیه کاووسی، هاشم یعقوبی، "ﺳﻨﺘﺰ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه ﺑﻪ روش ﺳﺒﺰ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻋﺼﺎره ﮔﻴﺎه ﻣﺮزﻧﺠﻮش اروﭘﺎﻳﻲ (Origanum majorana) و ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮات ﺿﺪﻣﻴﻜﺮوﺑﻲ آن"، ﻣﺠﻠﻪ پژوهشهای ﺳﻠﻮﻟﻲ و ﻣﻮﻟﻜﻮﻟﻲ (مجله زیستشناسی ایران)، شماره 2، 1396، 161-173.
F. Speth, R.S. Varma, Accounts. Chem. Res., 44, 2011, 469.
E.T. Hwang, J.H. Lee, Y.J. Chae, Y.S. Kim, B.C. Kim, B.I. Sang, M.B. Gu, Small, 4, 2008, 746.
_||_
Licciardello, Trends in food Science & Technology, 65, 2017, 32.
Marsh, B. Bugusu, Journal of Food Science, 72, 2007, 39.
محمد گنجه، سید مهدی جعفری، مرادامان جانی، "استفاده از پوششهای با خاصیت ضدمیکروبی در بستهبندی مواد غذایی"، فصلنامه علمی-ترویجی علوم و فنون بستهبندی، شماره 16، 1392، 23-16.
سید امیر محمد مرتضویان، محمد حسین عزیزی، سارا سهراب وندی، "فیلمهای خوراکی: شاخصهای کیفی و روشهای تولید"، فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 4، 1389، 117-107.
Benhacine, A. Ouargli, A.S. Hadj-Hamou, Polymer-Plastics Technology and Materials, 58, 2019, 328.
T. Deng, S.F. Yin, X.B. Wu, M. Sun, Z.Q. Li, International Journal of Hydrogen Energy, 44, 2019, 2752.
Chatterjee, N. Kulshrestha, P.N. Gupta, Measurement, 82, 2016, 490.
Frone, C.A. Nicolae, R.A. Gabor, D.M. Panaitescu, Polymer Degradation and Stability, 121, 2015, 385.
A. Dadfar, I. Alemzadeh, S.R. Dadfar, M. Vosoughi, Materials & Design, 32, 2011, 1806.
De Azeredo, Food Research International, 42, 2009, 1240.
Sanguansri, M.A. Augustin, Trends in Food Science & Technology, 17, 2006, 547.
D.F. Mihindukulasuriya, L.T. Lim, Trends in Food Science & Technology, 40, 2014, 149.
Bharathi, V. Thirumurugan, M. Kavitha, G. Muruganadam, K. Ravichandran, M. Seturaman, World J. Pharm. Sci., 3, 2014, 1415.
S. Alsaggaf, S.H. Moussa, A.A. Tayel, International Journal of Biological Macromolecules, 99, 2017, 499.
Bunghez, A. Barbinta, M. Patrascu, N. Badea, S. Doncea, A. Popescu, J Optoelec. Adv. M., 14, 2012, 1016.
Dauthal, M. Mukhopadhyay, J nanopart. Res., 15, 2013, 1.
Pandit, M. Rai, C.A. Santos, Environmental Chemistry Letters, 25, 2017, 1.
Yoksan, S. Chirachanchai, Materials Science and Engineering: C, 30, 2010, 891.
Sarkar, S. Irshaan, S. Sivapratha, R. Choudhary, Springer International Publishing, 1, 2016, 185.
M. Cozmuta, A. Peter, L.M. Cozmuta, N. Camelia, L. Crisan, L. Baia, A. Turila. Packaging Technology and Science, 1, 2015, 271.
Collins. Publishers-Self-Help, 1, 2016, 168.
Kadam, M. Bilal, S. Palamthodi, S.S. Lele, International Journal of Molecular Sciences, 20, 2019, 3620.
Mallikarjuna, G. Narasimha, G.R. Dillip, B. Praveen, B. Shreedhar, C.S. Lakshmi, B.D.P. Raju, Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures, 6, 2011, 181.
Jegadeeswaran, R. Shivaraj, R. Venckatesh, Digest Journal of Nanomaterials and Biostructures, 7, 2012, 991.
زهرا بدیعی، سید علی یاسینی اردکانی، محمد میرجلیلی،"مطالعه ویژگی فیلمهای نانوکامپوزیتی ساخته شده از نشاسته و کیتوزان، همراه با نانوذرات نقره و مقایسه اثر ضدمیکروبی آنها"، علوم غذایی و تغذیه، شماره 3، 1397، 12-5.
Johnsona, I. Obota, U. Ukponga, J Mater. Environ. Sci., 5, 2014, 899.
Veerasamy, T.Z. Xin, S. Gunasagaran, T.F.W. Xiang, E.F.C. Yang, N. Jeyakumar, J. Saudi. Chem. Soc., 15, 2011, 113.
سمیه کاووسی، هاشم یعقوبی، "ﺳﻨﺘﺰ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه ﺑﻪ روش ﺳﺒﺰ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻋﺼﺎره ﮔﻴﺎه ﻣﺮزﻧﺠﻮش اروﭘﺎﻳﻲ (Origanum majorana) و ﺑﺮرﺳﻲ اﺛﺮات ﺿﺪﻣﻴﻜﺮوﺑﻲ آن"، ﻣﺠﻠﻪ پژوهشهای ﺳﻠﻮﻟﻲ و ﻣﻮﻟﻜﻮﻟﻲ (مجله زیستشناسی ایران)، شماره 2، 1396، 161-173.
F. Speth, R.S. Varma, Accounts. Chem. Res., 44, 2011, 469.
E.T. Hwang, J.H. Lee, Y.J. Chae, Y.S. Kim, B.C. Kim, B.I. Sang, M.B. Gu, Small, 4, 2008, 746.