Subject Areas :
مهدی سلطانی 1 , مریم قدرت نما 2 , علی طاهری میر قائد 3 , اشکان زرگر 4 , شقایق روح الهی 5
1 - گروه بهداشت وبیماریهای آبزیان، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
2 - قطب علمی بهداشت و بیاری های آبزیان،دانشگاه تهران
3 - قطب علمی بهداشت و بیماری های آبزیان - دانشگاه تهران
4 - قطب علمی بهداشت و بیماری های آبزیان- دانشگاه تهران
5 - قطب علمی بهداشت و بیماری های آبزیان- دانشگاه تهران
Keywords: قزل آلای رنگین کمان, استرپتوکوکوس اینیایی, آویشن شیرازی, رزماری, حداقل غلظت ممانعت کنندگی,
Abstract :