فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی شکلات تلخ فراسودمند دارای قارچ گانودرما لوسیدوم ( Ganoderma lucidum ) یاسمین زهرا بازیار محمد ربانی محمد حسین عزیزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتیاکسیدانی، ترکیبات فنولی و اثر ضد میکروبی عصاره شکوفهی خرما سلما مشاور مسعود هنرور وریا ویسانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی تاثیر اسانس گیاه پنیرک بر ماندگاری ، خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان حجیم سارا فطرس فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - جداسازی بیفیدوباکتریوم ها و شناسایی مولکولی آن ها در انواع ماست و پنیر صنعتی و سنتی سارا ثابتی محمد خضری داوود سالارباشی الیاس نطاق اشتیوانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - مرور سیستماتیک مقدار آفلاتوکسین M در شیرهای عرضه شده در ایران بهادر حاجی محمدی کاوه دماوندی کمالی مریم ابراهیمی عماد احمدی آرا مجتبی رئیسی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر پوششدهی با پکتین و کتیرا بر خواص کیفی و ماندگاری قارچ دکمهای آذین عبدالهی محمد رضا سعیدی اصل الناز میلانی