فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند فایزه صحرائی مسعود هنرور محمد عرفان بهرامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - طبقهبندی هوشمند گوشت مرغ تازه از نوع منجمد یخزدایی شده به کمک ماشین بویایی امین طاهری گراوند اسماعیل میرزائی قلعه فردین ایاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی جایگزینی آرد گندم با آرد چاودار در بهبود کیفیت و خواص فیزیکو شیمیایی نودل سفید در حضور آنزیم ترانس گلوتامیناز لیدا شاهسونی مجرد فاطمه حسینمردی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تولید نوشیدنی تخمیری پروبیوتیکی از شلغم (Brassica rapa) و هویج بنفش(Daucus carota) با استفاده از باکتریهای لاکتوباسیلوس پلانتارم، لاکتوباسیلوس پاراکازئی و لاکتوباسیلوس فرمنتوم و مخمر ساکارومایسس سرویزیه مهنام قائم پناه مهناز هاشمی روان انوشه شریفان دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی محتوی نشاسته، آمیلوز و آمیلوپکتین سه واریته گندم ایرانی (الوند، بککراس روشن، سیروان) و تأثیر اعمال تیمار اصلاحی فیزیکی (امواج اولتراسوند) و شیمیایی (اپی کلروهیدرین) بر ویژگی های کیفی آنها هاجر قاسمی هاجر عباسی مهشید جهادی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره چای سیاه و خاصیت سینرژیستی آن با لسیتین الهام دریایی َشهلا شهریاری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی محمد اسماعیل نصرآبادی حماد نوری توپکانلو الهام آزادفر زهره قاضی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تاثیر پوشش دهی با آرد گندم و نمک بر جذب روغن و خواص حسی گوشت مرغ سرخ شده عباسعلی ساری سیده سحر میرمعینی امیر دارائی گرمه خانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - افزایش زمان ماندگاریPenaeus semisulcatus با پوشش بستهبندی نانو نقره بر پایه دی اکسیدتیتانیوم حامد اهری زینب امان اله نژاد محمدعلی مغاره ای سعید پایداری دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد شنتیا فخاری بابک غیاثی طرزی