اسلامی.علی
اسا می کنه و بیماری های ناشی از آن در نشخوار کنندکان ایران در برخی زبان ها وگویش های ایرا نی
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]
انزابی.یونس
ارزیابی مقایسه ای تاثیرضد باکتریائی تعدادی از آنتی بیوتیک های استاندارد و عصاره آبی زرشک، پیاز و سیر برجدایه های کلستریدیوم پرفرینجنس
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]
پ
پورمهدی.مهدی
حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله کیتوزان و نانوکیتوزان
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
پورمهدی.مهدی
بررسی سرمی و ردیابی کوکسیلا بورنتی در گاوهای شیری ارجاعی به بیمارستان دامپزشکی اهواز به روش الایزا و واکنش زنجیرهای پلی مراز
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
ج
جباری.احمد رضا
بررسی مولکولی فاکتورهای ویرولانس پاستورلا مولتوسیداهای جدا شده از طیور در ایران
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
جباری.احمد رضا
بررسی مولکولی فاکتورهای ویرولانس پاستورلا مولتوسیداهای جدا شده از گوسفند در ایران
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]
دایر.محمد رضا
شبیه سازی برهمکنش آنزیم انتگراز HIV-I با مهارکنندههای آن به کمک روش دینامیک مولکولی
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]
ر
رسولی.آریا
تشخیص آنتیبادی ضد ویروس آنفلوانزای A (H1N1 ، H3N2) در گاو و گاومیش در کشتارگاه اهواز
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
ز
زارعی.مهدی
حساس کردن اشریشیا کلای O157:H7 به شرایط اسیدی بهوسیله کیتوزان و نانوکیتوزان
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
س
سلطانی.مهدی
مطالعه تاثیر درجه حرارت و pH بررفتار رشد استرپتوکوکس اینیایی(Streptococcus iniae)
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
سلیمی.بهنام
بررسی مقاوت آنتی بیوتیکی گونه های باکتری مولد استرپتوکوکوزیس جدا شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استان کردستان
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]
سنچولی.نرجس
بررسی اثرات ضدباکتریایی اسانس های گیاهی روی برخی از باکتریهای پاتوژن ماهی در محیط آزمایشگاهی
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
فرهپور.محمدرضا
مقایسه اثر موضعی اسانس دو گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر زخم عفونی شده با کاندیدا آلبیکنس (Candida albicans)در موش صحرایی
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]
فضل آرا.علی
بررسی مقایسه ای مدل های پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در بستنی- های وانیلی و کاکائویی تولیدی به روش های سنتی وصنعتی
[
دوره12,
شماره
1
- تابستانسال
1395]
فیروزبخش.فرید
بررسی اثرات ضد قارچی نعناع فلفلی< Mentha piperita > و زنیان <Carum capticum> بر قارچ آبزی ساپرولگنیا پارازیتیکا< Saprolegnia parasitica >در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره12,
شماره
2
- زمستانسال
1395]