ا

  • احمدی.الهام بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • احمدی.امید اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • اسلامی.آزاده تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • اسماعیل زاده کناری.رضا بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • الهامی راد.امیرحسین بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

آ

  • آذرمی زاد.بهاور طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • آریایی.پیمان تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • آصفی.نارملا تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ب

  • بابایی.میلاد تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • بافنده زنده.علیرضا طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • بزرگی کاسگری.سمیرا تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • بهشتی.مریم بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

پ

  • پدرام نیا.احمد بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • پورعاشوری.پرستو تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ح

  • حبیبی.نادر خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • حسنعلی زاده.پایا اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • حسینی.غزال السادات تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تأثیر پوشش فعال خوراکی برپایه کازئینات سدیم بر ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • خلیلی دهکردی.مهران بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ر

  • رحمانی یوشانلوئی.کمال الدین طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • رضوی.راضیه بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • رهباریان.راحله تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

س

  • سعیدی اصل.محمد رضا بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ش

  • شریعتی.محمد رضا تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • شریفی.مهدی تاثیر عصاره دانه آنیسون به همراه پوشش آلژینات بر کیفیت فیله گوشت تازه [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • شعبانپور.بهاره تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ط

  • طاهریان.محمد رضا بررسی ترکیب اسیدهای چرب در روغن تصفیه شده شاهدانه و سویا و مقایسه پایداری اکسایشی و خواص فیزیکوشیمیایی آن ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ف

  • فخیمی آذر.سیروس طراحی مدل کنترل فرآیند آماری از طریق سیستم استنتاج فازی برای کنترل مشخصه های وصفی در صنایع غذایی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ق

  • قره خانی.الهه بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص‏ های آلودگی پساب صنعتی و بهینه ‌سازی فرآیند با روش سطح پاسخ [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • قره خانی.مهدی تأثیر ترکیبات زیست فعال پوست کدو حلوایی با روش استخراج سیال فوق بحرانی و آب زیربحرانی در پایداری روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ک

  • کاظمی.علی خواص ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس علیه پاتوژن های مقاوم [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • کردجزی.معظمه تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • کمالی.سیده معصومه تاثیر پوشش کیتوزانی حاوی نانولیپوزوم پروتئین هیدرولیز شده ضایعات میگو در کنترل لکه‌سیاه و افزایش ماندگاری میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

م

  • محمدی اقدم.سروین اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • مرادعلی نیا.کبری بررسی تأثیر صمغ‌گیری با حمام فراصوت بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسید چرب روغن کانولا [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • مرگان ازغدی.ناصر تعیین خواص فیزیکو شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل‌های خارشتر، یونجه و گون در استان خراسان رضوی [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • ملانیا.نسرین بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتی‌اکسیدانی‌چای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغن‌ها [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • مولوی.هومان بررسی خصوصیات اولیه فیلم چند لایه بر پایه نشاسته و موم زنبور عسل [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • میرالوار.محمدرضا اسانس روغنی نعناع: استخراج، بررسی خواص، شبیه سازی و بهینه سازی شرایط نگه داری آن [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]

ه

  • هاشمی.نسرین بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص‏ های آلودگی پساب صنعتی و بهینه ‌سازی فرآیند با روش سطح پاسخ [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]
  • هنرور.مسعود بررسی کارایی جذب زیستی پوست انار در بهبود شاخص‏ های آلودگی پساب صنعتی و بهینه ‌سازی فرآیند با روش سطح پاسخ [ المجلد 17, العدد 1 - ربيع السنة 1404]