اثر استفاده از سطوح مختلف دانه آناتو (Bixa orellana) در جیره غذایی، بر شاخصهای رشد و بقاء میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii)
الموضوعات : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
عبدالرضا جهانبخشی
1
(دانشجوی دکتری شیلات، گروه شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
حمیدرضا احمدنیا مطلق
2
(مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور- چابهار، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، چابهار، ایران)
الناز عرفانی فر
3
(مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور- چابهار، مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، چابهار، ایران)
امید صفری
4
(گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست، دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایران)
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :
_||_