فناوری بسته بندی جدید برای قرن بیست ویکم
الموضوعات : مجله فرآوری و ایمنی مواد غذایی
1 - دانشکده فنی و حرفه ای تهران، دانشکده ولیعصر
دانشگاه
الکلمات المفتاحية: مصرف کننده, گوشت, فناوری, بسته بندی,
ملخص المقالة :
این مقاله به بررسی اثرات عمده و تغییرات بسته بندی می پردازد. مروری بر شرایط بسته بندی گوشت تازه درامریکا بیانگر تحولات دربسته بندی مدرن دارد و با 60 درصد درحال حاضر و 49 درصد در دو سال اخیر بازارهای آن به سمت درجه بالایی از بسته بندی پیش رفته و در این حالت کاهشی در تولید خطی برای گوشت تازه به میزان 69 درصد گوشت تازه به این روش در دو سال اخیر در مقایسه با 63 درصد در سال 2004 بوده است. دلایلی برای رشد آن تا 48 درصد در کیت و قفسه های تولید بین سال های 1988 و2003 داشته است. بسته بندی مدرن برای تامین نیازهای مشتری بیرون از این صنعت اختصاص یافته است و محدودیت هایی نسبت به تولید نداشته که در روش سنتی اعمال می شده و کاربرد اشعه و کنسرو در شیوه مدرن و نیز حرارت با میکروویو در توسعه آن نقش داشته است.هزینه های مواد خام و نیاز به فناوری بسته بندی با افزایش هزینه های پلی اتیلن تا 20 درصد در طول نیمه دوم سال 2003، باعث افزایش هزینه های گاز در این تولیدات شده است. سطوح این هزینه ها بالا بوده و در شیوه مدرن این مواد براساس پلی لاکتیک می باشد و باعث افزایش هزینه نیروی کار و نیاز به فناوری جدید بوده است که کاربرد مونواکسیدکربن در این روش در امریکا با کاربرد بیشتر اکسیژن پایین در شکل بسته بندی بوده که مورد قبول بیشتر مصرف کننده در امریکا قرارگرفته است.
_||_