بررسی میزان آلودگی کره های سنتی عرضه شده در شهر گرمسار به برخی از قارچ های مهم آلوده کننده مواد غذایی در فصول پاییز و زمستان
الموضوعات :
طناز موسوی
1
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه بهداشت مواد و مواد غذایی)
سید هابیل کیوان هاشمی
2
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی)
مهدی منصوری
3
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه بهداشت مواد و مواد غذایی)
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :