بررسی زنده ماندن میکروب های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و شمارش آن ها در شیر و ماست پروبیوتیکی
الموضوعات :
محمدحسین مرحمتی زاده
1
(گروه بهداشت مواد غذایی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون, دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون)
سارا رضازاده
2
(باشگاه پژوهشگران جوان, دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون)
نجمه نجف زاده
3
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون)
آیدا شهبازی
4
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون)
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :