بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2)
الموضوعات :رحیم قدیمی پور 1 , ایرج خلیلی 2 , علی آمقی 3 , محمد مجید ابراهیمی 4 , مسعود قربانپور 5 , سعید صدیق اعتقاد 6 , بهراد زندیه 7
1 - بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال غرب کشور-مرند
2 - بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی شعبه شمال غرب کشور مرند
3 - بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی شعبه شمال غرب کشور مرند
4 - بخش تحقیق و تولید واکسن های طیور- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی کرج
5 - گروه پاتوبیولوژی - دانشکده دامپزشکی- دانشگاه شهید چمران اهواز
6 - بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی شعبه شمال غرب کشور مرند
7 - بخش تحقیقات و مدیریت بیماریهای طیور- اداره کل دامپزشکی استان کل آذربایجان شرقی- تبریز
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :