بررسی تاثیر دما، زمان، لرزش و غلظت های مختلف فرمالین بر پروسه غیرفعال سازی سویه واکسینال ویروس آنفلوانزا (H9N2)
الموضوعات :
رحیم قدیمی پور
1
(بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی شعبه شمال غرب کشور-مرند)
ایرج خلیلی
2
(بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی شعبه شمال غرب کشور مرند)
علی آمقی
3
(بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی شعبه شمال غرب کشور مرند)
محمد مجید ابراهیمی
4
(بخش تحقیق و تولید واکسن های طیور- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی کرج)
مسعود قربانپور
5
(گروه پاتوبیولوژی - دانشکده دامپزشکی- دانشگاه شهید چمران اهواز)
سعید صدیق اعتقاد
6
(بخش تحقیق و توسعه- موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی شعبه شمال غرب کشور مرند)
بهراد زندیه
7
(بخش تحقیقات و مدیریت بیماریهای طیور- اداره کل دامپزشکی استان کل آذربایجان شرقی- تبریز)
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :