بررسی چگونگی مدیریت سرمایه گذاری، صندوق های سرمایه گذاری مشترک در ایران (با رویکردی بر تحلیل های تکنیکی، بنیادی و نظریه مدرن پرتفولیو)
الموضوعات : دانش سرمایهگذاریمحمدرضا نیکبخت 1 , یاسر کارگری 2 , مهتاب داورزاده 3
1 - دانشیار گروه حسابداری دانشکده مدیریت دانشگاه تهران
2 - دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه تهران
3 - کارشناسی ارشد علوم اقتصادی (مسئول مکاتبات)
الکلمات المفتاحية: صندوق های سرمایه گذاری مشترک, مدیران سرمایه گذاری صندوق های , تحلیل تکنیکی, تحلیل بنیادی, تئوری مدرن پرتفولیو,
ملخص المقالة :
این پژوهش برای اولین بار مدیریت مدیران سرمایهگذاری، صندوقهای سرمایهگذاری مشترک، را با استفاده از روش پرسش نامه ای مورد بررسی قرار داده است. پاسخ دهندگان به پرسشنامه شامل مدیران سرمایهگذاری کلیه ی صندوقهای سرمایهگذاری مشترک در ایران میباشند. از مدیران سرمایهگذاری خواسته شده تا میزان استفاده خود را از هر یک از تحلیل های تکنیکی، فاندامنتال، تئوری مدرن پرتفولیو، بولتن ها، اطلاعات محرمانه و شایعات بازار؛ در راستای پیش بینی بازار و انتخاب دارایی های مناسب و زمان مناسب، مشخص نمایند. جامعه آماری این تحقیق شامل مدیران سرمایهگذاری، کلیه صندوقهای سرمایهگذاری مشترک فعال در ایران است. که برای همه آنها پرسشنامه ارسال گردید و 40درصد این پرسشنامه ها برگشت. یافته های این مطالعه نشان داد که مدیران سرمایهگذاری همواره بیشترین اهمیت و توجه را به تحلیل های بنیادی و بعد از آن بولتن های منتشر شده، دارند، و مدیران سرمایه گذاری کمتر از شاخص های تحلیل تکنیکی (به خصوص در بلند مدت) و تئوری مدرن پرتفوی (به خصوص در کوتاه مدت) استفاده می کنند.همچنین مدیران سرمایه گذاری در کلیه بازه های زمانی تمایلی به استفاده از شایعات و اطلاعات محرمانه را ندارند.