مقایسه اثر غذای زنده و کنسانتره اسکرتینگ بر شاخصهای تغذیه، رشد، بقا و ترکیبات لاشه بچه ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در آکواریوم
الموضوعات : علوم تکثیر و آبزی پروریآتنا حسینی 1 , رضوان اله کاظمی 2 , محمد پوردهقانی 3
1 - لاهیجان
2 - رشت
3 - رشت
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :
تحقیق حاضر به منظور بررسی اثر جیرههای مختلف غذایی اسکرتینگ و غذای زنده (گاماروس و شیرونومیده)، بر برخی فاکتورهای رشد و تغذیه بچه ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus) هر یک با سه تکرار و هر تکرار با 10 عدد بچه ماهی با میانگین وزن اولیه (21/0± 23/8) به مدت 60 روز در آکواریومهای 160 لیتری، در بخش فیزیولوژی و بیوشیمی انستیتو تحقیقات بینالمللی ماهیان خاویاری دکتر دادمان انجام شد. در طول مدت هشت هفته آزمایش، ماهیان به میزان 2 درصد وزن بدن و روزانه در یک نوبت (12 ظهر) تغذیه شدند در انتهای دوره پرورش از نظر آماری، در تمامی پارامترها اختلاف معنیدار مشاهده شد (05/0 P