ارزیابی عملکرد و اجزای عملکرد دانه عدس(Lens culinaris Medik.) تحت تاثیر سطوح کود زیستی، کود آغازگرنیتروژنه و آبیاری تکمیلی در استان کرمانشاه
الموضوعات : زراعت و اصلاح نباتاتمحمد جواد نوری 1 , افشین مظفری 2 , محمد میرزائی حیدری 3
1 - دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، گروه تخصصی زراعت و اصلاح نباتات، ایلام، ایران
2 - استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، گروه تخصصی زراعت و اصلاح نباتات، ایلام، ایران
3 - استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، گروه تخصصی زراعت و اصلاح نباتات، ایلام، ایران
الکلمات المفتاحية:
ملخص المقالة :