تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانهزنی دانههای سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین
محورهای موضوعی : زیست شناسیشهناز مبرا 1 , ارین ساطعی 2 , مه لقا قربانلی 3
1 - کارشناسی ارشد علوم گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران
2 - استادیار فیزیولوژی گیاهی، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران
3 - استاد فیزیولوژی گیاهی، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_