تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانهزنی دانههای سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین
محورهای موضوعی : زیست شناسی
شهناز مبرا
1
(کارشناسی ارشد علوم گیاهی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران)
ارین ساطعی
2
(استادیار فیزیولوژی گیاهی، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران)
مه لقا قربانلی
3
(استاد فیزیولوژی گیاهی، گروه زیست شناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد گرگان، گرگان، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_