مقایسه اثر دو نوع اسانس پرتقال و لیموترش بر تولید و مدت ماندگاری آب های آشامیدنی طعم دار
محورهای موضوعی : زیست شناسی
ارمغان سعیدی
1
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران)
سیمین اسداللهی
2
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران)
مهناز روشنی روان
3
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین – پیشوا، گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، ورامین، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_