بهینه سازی سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی میوه زیره سیاه به روش تاگوچی
محورهای موضوعی : زیست شناسیپریسا جعفری 1 , معصومه مهدوی اورتاکند 2 * , راحله صفایی جوان 3
1 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
2 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
3 - گروه زیست شناسی، دانشکده علوم زیستی، واحد ورامین- پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین-پیشوا، ایران
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_