اﺛﺮ اﻓﺰودن ﮐﺮﺑﻮﮐﺴﯽ ﻣﺘﯿﻞ ﺳﻠﻮﻟﺰ ﺑﺮ روی ﺧﻮاص ﻣﮑﺎﻧﯿﮑﯽ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ زﯾﺴﺖ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﭘﺬﯾﺮ ژﻻﺗﯿﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺳﺮدآﺑﯽ
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
1 - ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، واﺣﺪ ﺗﻬﺮان ﺷﻤﺎل، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، ﺗﻬﺮان، اﯾﺮان
2 - ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم و ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ، واﺣﺪ ﺗﻬﺮان ﺷﻤﺎل، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ، ﺗﻬﺮان، اﯾﺮان
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_