تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیب لاشه در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykis)
محورهای موضوعی : نشریه فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری
حامد غفاری فارسانی
1
(دانشجوی دکتری شیلات، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی، شهرکرد، ایران)
سیدعلی اکبر هدایتی
2
(دانشیار دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایران)
قاسم رشیدیان
3
(دانشجوی دکتری شیلات، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_