لیست مقالات شماره های بهار، تابستان، پاییز و زمستان 1387
محورهای موضوعی : میکروبیولوژی مواد غذاییلیست مقالات شماره های بهار 1 , پاییز و زمستان 1387 2
1 -
2 -
کلید واژه:
چکیده مقاله :
بهار 1387 1. تعیین ویژگی های مطلوب آرد گندم برای تهیه نان های مسطح مانیا صالحی فر- مهدی سیدین اردبیلی محمدحسین عزیزی فرخ درویش 2. بررسی تاثیر تغییر ترکیبات شیر و سن غشاء اولترافیلتراسیون بر ترکیبات پرمیت مهشید جهادی محمدرضا احسانی ثریا نواب پور- مهناز هاشمی روان 3. تاثیر مدت نگهداری فرآورده های گوشتی بر غلظت باقیمانده نیتریت سدیم امیرشاکریان نوردهر رکنی سیدشهرام شکرفروش اشکان کمال زاده 4. بررسی خصوصیات چربی حاصل از اختلاط فراکسیون جامد بدست آمده از فراکسیون گیری تالوی گوسفند در دمای oc5 و روغن آفتابگردان نسترن خدائی مهرداد قوامی مریم قراچورلو- پرویز آبرومند امیرحسین الهامی راد 5. خواص مکانیکی سیب زمینی در بارگذاری شبه استاتیک حامد افشاری سعید مینایی 6. بررسی آلودگی پنیرهای تازه به بروسلا در شهر جهرم و روستاهای اطراف محمدکارگر- عبدالرضا دانشمند- فرشید کفیل زاده مریم قدسی 7. بررسی اثر نوع مایه ، درجه حرارت و مدت زمان گرمخانه گذاری بر تولید استالدئید و تغییرات آن در طول مدت نگهداری ماست تکتم مستقیم محمدرضا احسانی 8. بررسی ارزش غذایی تخمک ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) شناسایی و اندازه گیری اسیدهای چرب موجود در آن هانیه ضیائیان نوربخش سهراب معینی امین کیوان مهدی یوسفیان تابستان 1387 1. تاثیر روشهای مختلف خیساندن، هیدروترمال و تخمیر در کاهش میزان اسیدفیتیک سبوس گندم زهره دیدار ـ سیدمهدی سیدین اردبیلی ـ مریم میزانی ـ محمدحسین حداد خداپرست ـ علیرضا قائمی 2. اثرات پیشگیری کننده رژیم غذایی با محدودیت کالری بر بروز و کنترل گلیسمیک دیابت تجربی نوع دوم القاء شده با استرپتوزوتوسین در رتهای نر محمدرضا یزدیان ـ کاظم پریور ـ وهاب باباپور ـ رامش احمدی 3. بـررسی شیوع چاقی و عوامل مرتبط با آن در زنان شاغل در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی همدان سال 1385 لیلا جمشیدی ـ سیمین حجتالاسلامی ـ ملیحه عرب ـ رامین شعبانی ـ زهرا سیف ـ الهام قاسمی نسب 4. بررسی پایداری و بقاء باکتری E.coli 0155:H7 در طی روند تولید و نگهداری ماست پروبیوتیکی الهام وقاری سوران ـ محمدرضا فاضلی ـ نور امیر مظفری ـ حسین جمالی فر 5. مدلسازی و بهینه سازی فرایند جذب سطحی جداسازی ناخالصیهای روغن سویا با کاربرد کربن فعال پوست سویا بعنوان جایگزین بخشی از خاک رنگبر امیرفرخ مظاهری ـ مهرداد قوامی ـ مریم میزانی ـ محمد چمنی ـ فرخ درویش 6. بررسی و تعیین بقایای جوش شیرین در نانهای لواش با استفاده از دو روش فلیم فتومتری و تیتری متری نادیا احمدی ـ محمدحسین حسنپور 7. مقایسه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام دامها در فصول زمستان و تابستان در دامداریهای شهرستان بابل عیسی غلامپور عزیزی ـ علیرضا خسروی ـ سیدجمال هاشمی 8. بررسی نقش تغذیهای عصاره کنگر فرنگی بر میزان کلسترول، تری گلیسرید و لیپوپروتئینهای خون در موشهای Rat نر بالغ نژاد Wistar پریچهر یغمایی ـ کاظم پریور ـ علی پروین ـ نسیم حیاتی رودباری پاییز 1387 1. بررسی رابطه شمار سلولهای سوماتیک و برخی از خصوصیات شیمیایی و میکروبی شیر خام مریم مصلحی شاد ـ حمید عزت پناه ـ شهریار دبیریان ـ جلیل وند یوسفی 2. تهیه یک روغن سرخ کردنی مقاوم به حرارت با استفاده از فراکسیون مایع چربی دنبه گوسفند و آنتی اکسیدانهای پلی فنل طبیعی امیرحسین الهامی راد ـ مهرداد قوامی ـ محمدحسین حداد خداپرست ـ مهدی سیدین اردبیلی ـ امیرهومن حمصی 3. بررسی رابطه بین هدایت الکتریکی با وزن مخصوص و چربی در شیر خام مهسا تبری ـ گیتی کریم 4. ارزیابی میزان نیتریت سدیم باقیمانده در برخی از فراوردههای گوشتی نسرین مویدنیا ـ زهرا پیراوی ونک ـ سمیرا بهرامیان 5. ارزیابی اثرات پوششهای خوراکی آلژینات کلسیم بر ویژگیهای حسی گوشت گوسفند تازه محمدحسین عزیزی ـ سمیرا برنجی اردستانی ـ گیتی ظهوریان ـ زهرا هادیان ـ زهره امیری 6. تعیین باقیمانده جیوه در گوشت ماهیان صیدشده از تالاب چغاخور استان چهارمحال و بختیاری ابراهیم رحیمی ـ مهدی رئیسی ـ امیر شاکریان ـ وحید عباسی گودویی 7. بررسی فراوانی آلودگی میکروبی و میزان مقاومت باکتریهای جداشده از تخممرغهای صنعتی و غیرصنعتی شهرستان گرگان حمیدرضا پردلی ـ حسین سمیع الادب ـ سعید میکاییلی 8. مطالعه شرایط تولید فرآورده پروبیوتیکی با استفاده از کشت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس محمدحسین مرحمتی زاده ـ پریسا آزادنیا ـ ایمان کوشش ـ ابراهیم جعفری زمستان 1387 1. ارزیابی کیفیت نان نیمه پخت نیمه حجیم (بربری) در زمانهای مختلف انجماد نادیا حجازی ـ سیدمهدی سیدین اردبیلی ـ مریم میزان 2. بررسی امکان تولید پنیر سفید کم سدیم ایرانی با جایگزینی NaCl توسط KCl رقیه اشرفی یورقانلو ـ اصغر خسروشاهی اصل ـ محمود رضازاد باری ـ محمد علیزاده 3. اصلاح پروتئینها به روش شیمیایی و بهبود خواص کاربردی آنها در فرآورده های غذایی ابراهیم حسینی ـ مریم میزانی ـ مهوش خدابنده ـ محمدحسین عزیزی ـ عباس گرامی 4. اثر ممانعت کنندگی عصاره چای سبز و سیاه بر هلیکوباکتر پایلوری کسری حمدی ـ علیرضا شعاع حسنی 5. بهینه سازی فرایند خشک کردن مخوز با هوای داغ و مایکروویو لیلا زیرجانی ـ حمید توکلی پور ـ احمد پدرام نیا 6. بررسی آلودگی کلی فرمی و اشریشیاکلی در آب مصرفی کارخانههای تولید فرآوردههای گوشتی (کالباس، سوسیس و همبرگرسازی) در شهرستان تبریز افشین جوادی ـ حسین پناهی 7. بررسی تأثیر متفاوت سوکروز و مخمر نان بر بهینهسازی کیفیت نان تافتون شاهین مردانی نژاد ـ علی مرادشاهی ـ منصوره وزیرپور 8. بررسی میزان جداسازی اشریشیاکلی وروتوکسیژنیک از شیر خام در شهر ایلام آرمان رستم زاد ـ سیدحمید زرکش ـ جلیل انتشاری