استخراج، جداسازی و شناسایی ترکیبات طبیعی موجود در اسانس برگ درخت سرو
محورهای موضوعی : کاربرد شیمی در محیط زیست
کلید واژه: اسانس, FTIR, سرو, تقطیر, .GC-MASS,
چکیده مقاله :
گونه سرو در مناطق گرم معتدل نیم کره شمالی رشد می کند. این جنس دارای 30 گونه چندساله در سراسر جهان می باشد. انواع زیادی از اینگونه در شکل ها، اندازه ها و رنگ های متفاوت بهطور گسترده کشت می شود. تعداد زیادی از گونه های شناخته شده دارای خواص مختلف دارویی می باشد که بر اساس محتویات اسانس موجود در طب سنتی استفاده شده است. در این مقاله سعی شد با استفاده از روش جداسازی تقطیر، اسانس موجود در میوه درخت سرو استخراج شود و ترکیبات طبیعی موجود در آن با استفاده از طیف IR و gc-mASSشناسایی گردد.
The cypress species grows in warm temperate regions of the northern hemisphere.This genus contains 30 species of perennial around the world. A great variety of these forms, sizes and colors vary widely cultivated. A large number of known species has medicinal properties that is based on the contents of essential oil is used in traditional medicine. In this paper, the essence of the fruit of the cypress tree was extracted using distillation separation method. The natural compounds were identified using the FT IR and GC-MASS spectra.
_||_