• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 11
  • شماره1 دوره11
  • 1
    شماره 1 دوره 11 بهار 1395

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - بررسی کاربرد تکنیک‌های رایج میکروسکوپی در تشخیص محتویات همبرگر خام
        علی انیسان
        20.1001.1.17354226.1395.11.1.1.9
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - سنتز و مهندسی سطح نانوذرات سوپر پارا مغناطیس اکسید آهن با ساختار هسته-پوسته جهت کارایی های زیست پزشکی
        اشکان عیایی راحله صفایی جوان شهره زارع کاریزی
        20.1001.1.17354226.1395.11.1.2.0
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی وجود ژن شیگا توکسین و توکسین مقاوم به حرارت در اشریشیاکلی های جدا شده از نمونه های بالینی
        مهسا آقامردالو فاطمه نوربخش راحله صفایی جوان
        20.1001.1.17354226.1395.11.1.3.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی تاثیر pH اسیدی و قلیایی بر تشکیل بیوفیلم سویه های بالینی استافیلوکوکوس اورئوس
        ابوالفضل سجده سحر هنرمند جهرمی فاطمه نوربخش
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تاثیر نانو لوله‌های کربنی چند جداره بر صفات جوانه‌زنی سه نوع گونه‌ی سوزنی برگ
        فاطمه علی یاری مهرداد زرافشار علی ستاریان سید کاظم بردبار
        20.1001.1.17354226.1395.11.1.5.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تشخیص افتراقی پنج گونه از اسفنج‌های مناطق بین کشندی جزیره هرمز (خلیج فارس) بر اساس بررسی ساختار اسپیکول با استفاده از میکروسکوپ الکترونی نگاره
        شادی مرامی زنوز آریا اردلان اشجع مریم عیدی
        20.1001.1.17354226.1395.11.1.6.4
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود