• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره 4
  • شماره3 دوره4
  • 3
    شماره 3   دوره 4 زمستان 1403
    داوران این شماره
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - خشک کردن فلفل دلمه‌ای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کف‌پوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
        سمیه سنجری نفیسه جهانبخشیان صدیقه سلیمانی فرد مریم خاکباز حشمتی زهرا بیگ محمدی
        https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1190391
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتری‌های اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
        افسانه وفا مریم قانع لاله بابائی خو
        https://doi.org/10.71516/QAFJ.2025.1192713
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان
        مژده لشکری اشرف کریمی نیک محمد جواد  سلطانی بناوندی
        https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1127011
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
        کاظم روغنی شهرزاد خرم نژادیان سمیرا قیاسی علی دهقان بنادکی
        https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1193198
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - راهبردهای بومی‌سازی سازگاری با تغییر اقلیم در مناطق خشک و نیمه‌خشک ایران
        رضا فیروزی زرگر الهام حبیب الله مینا ترابی فرد مهران خالصی
        https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1196471
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجه‌فرنگی
        سارا حسنی تکتم مستقیم
        https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1196742
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
        ابوالفضل اسعدی دیزجی حامد شیر انداز اصلی توحید وحدت پور
        https://doi.org/10.71516/qafj.2025.1199905
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود