فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تغییرات اسیدهای چرب تخم ماهیان سفید (Rutilus frisii kutum) و کفال طلایی (Liza aurata) دریای مازندران تحت فرآیند شور کردن 20.1001.1.20080026.1388.3.2.1.9 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - عملکرد مکمل آنزیمی آویزایم بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تأثیر آن بر رشد و بازماندگی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 20.1001.1.20080026.1388.3.2.2.0 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - تأثیر نوبتهای غذادهی و اندازه رهاسازی در رشد و ضریب تبدیل غذایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در آب لب شور 20.1001.1.20080026.1388.3.2.3.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه و تأثیر سطوح مختلف چربیهای گیاهی و جانوری بر عملکرد رشد و برخی شاخصهای بیوشیمیایی فیل ماهی (Huso huso) 20.1001.1.20080026.1388.3.2.4.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگیهای حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتیگراد 20.1001.1.20080026.1388.3.2.5.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی اثر ارگوسان و واکسن ضد استرپتوکوکوزیس بر پارامترهای خونی ماهیان قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) 20.1001.1.20080026.1388.3.2.6.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - کیفیت اسپرم تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پس از نگهداری در سرما با دیمتیل سولفوکساید (DMSO) 20.1001.1.20080026.1388.3.2.7.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - مقایسه همآوری ماهی شاهکولی (Alburnus chalcoides, Guldenstaedt 1772) مهاجر به تالاب انزلی، رودخانههای سفیدرود، چمخاله و شیرود 20.1001.1.20080026.1388.3.2.8.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - اثرات جیرههای غذایی مختلف در بازده تخمریزی ماهی سیامی جنگجو (Betta splendens) 20.1001.1.20080026.1388.3.2.9.7