فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیتوشیمیایی نوشیدنی کفیر فراسودمند غنی شده با عصاره ریشه جینسینگ قرمز
عرفان گل محمدیان مرجان نوری -
دسترسی آزاد مقاله
2 - جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از محصولات لبنی سنتی
مریم کاظمی میرکی الهام معظمیان محمد جواد مختاری mehrdad gholamzad -
دسترسی آزاد مقاله
3 - فعالیت ضدباکتریایی شیر گاو تخمیرشده بوسیله دانههای کفیر علیه تعدادی از باکتریهای بیماریزا
هادی کوهساری سیده ثریا سجادی عرازسلطان ساعدی فر مریم صادق شش پلی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - ارزیابی ویژگی های پروبیوتیکی و ضد میکروبی مخمر غالب جدا شده از خمیرترش جو
سارا شهریاری فهیمه حاجی نیا حسین پورعبدالله مریم ابراهیمی علیرضا صادقی