فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - استخراج کاروتنوئیدها از Ulva rigida توسط امواج اولتراسونیک
مرضیه احمدی سرخونی مهشید جهادی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - تأثیر افزودن روغن استخراج شده از بافت چربی ذخیره ای شترمرغ (Struthio Camelus) بر پایداری اکسایشی روغن سویا
نادیا دهقانی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار -
دسترسی آزاد مقاله
3 - فیلم کامپوزیت آلژینات سدیم کیتوزان جهت بسته بندی فیله مرغ: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن
میلاد رنجبر محمد حسین عزیزی تبریزاد غلامحسن اسدی حامد اهری -
دسترسی آزاد مقاله
4 - تأثیر پوشش مرکب فعال بر پایه پلی وینیل الکل/کیتوزان حاوی عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) بر کیفیت داخلی و پوسته تخم مرغ طی انبارمانی
اسماعیل یوسفی زیرابی داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی ویژگیهای کیفی، فیزیکوشیمیایی و ماندگاری قارچ تکمهای (Agaricus bisporus) با کاربرد اسید سیتریک و کلرید کلسیم
الهام دانائی محمد قندالی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - استفاده از مایکروویو برای بهبود کیفیت و کاهش زمان سرخ شدن برشهای کدوخورشتی
فخرالدین صالحی مصطفی امیری سارا قزوینه