فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - بررسی اثر پیشتیمار فراصوت بر سرعت خشک شدن گیلاس و مدلسازی فرآیند توسط روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی فخرالدین صالحی معین اینانلودوقوز سارا قزوینه 10.30495/jftn.2023.73772.11258 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - استفاده از پوششهای خوراکی متیلسلولز و موم کارنوبا و بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده در بهبود کیفیت سیب قرمز لبنانی مرضیه رضائی ناصر صداقت 10.30495/jftn.2023.69773.11225 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی ماکارونی غنی شده با زائدات زعفران بهجت داودی سید حسین حسینی قابوس ابوالفضل فدوی راضیه نیازمند رمضان رضائیان 10.30495/jftn.2023.71223.11233 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تعیین اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره انگور ریزپوشانی شده در نانوذرات کیتوزان – تری پلی فسفات بر روی افزایش دوره نگهداری سوریمی کیلکا در یخچال سپیده سلیمانفلاح ژاله خوشخو سید ابراهیم حسینی محمد حسین عزیزی 10.30495/jftn.2023.73183.11252 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تشخیص و تعیین فراوانی لیستریا مونوسیتوژنز در نمونه های مواد غذایی با بررسی مولکولی ژن hlyA سوسن اشرفی نسرین بهمنی فاطمه کشاورزی 10.30495/jftn.2023.72669.11245 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد ورزشکاران نسبت به مصرف نوشیدنیهای ورزشی و الکترولیتها در وضعیت هیدراسیون محدثه آصفری محمد حضوری زهره شیخی زاده 10.30495/jftn.2023.71429.11236 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - تاثیر پودرهای مورینگا، آویشن، سیاهدانه، کینوا و تخم گشنیز بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و آنتیاکسیدانی پنیر فاطمه شهدادی سپیده خراسانی فرناز توکلی منوچهر استوار 10.30495/jftn.2023.72790.11247 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی 10.30495/jftn.2023.69572.11223