فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر فرآیند خشککردن بر خصوصیات کمى و کیفى برگ گیاه ریحان سحر بوستانی نارملا آصفی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - اثر پلی دکستروز وگالاکتوفروکتوز بر زندهمانی باکتریهای پروبیوتیک و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی کفیر سینبیوتیک بابک فلاحت رضوان پوراحمد بیژن خورشیدپور دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا یاسمن ایمانی مطلق مریم قراچورلو دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - تاثیر تیمار فراصوت برروی رنگ، محتوی فنلی، فلاونوئیدها و پروفایل قند آب لیمو ترش جهرمی زهرا علائی روزبهانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تاثیر اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora boiss) بر ویژگی های حسی و پایداری اکسیداتیو سس مایونز هلیا خاجوی آسیه احمدی دستگردی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - بررسی اثر فرآیند تصفیه بر ترکیبات استرولی روغنهای زیتون تولید شده در صنایع روغن ایران مهدیه آزاده رنجبر عبداله قوامی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - بررسی اثر افزودن اینولین و میکروکریستالین سلولز در میزان جذب روغن، بافت و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ پریبیوتیک پریا عزیزی لیلا ناطقی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 8 - تأثیر پوشش صمغ فارسی حاوی عصاره نعناع سبز و اشعه ماوراء بنفش بر روی مدت ماندگاری مغز پسته (pistacia vera) کله قوچی تازه مریم معزی محمد فاضل دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 9 - مقایسه تأثیر هشت هفته تمرین هوازی و مقاومتی به همراه مصرف مکمل کوئرستین بر سطح فاکتور رشد اندوتلیال عروقی (VEGF) بافت قلب در رتهای نر نژاد ویستار مجید کاشف فاطمه بهادری فرشته شهیدی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 10 - بهبود پایداری اکسیداتیو روغن پیه گاوی با استفاده از ویژگی آنتی اکسیدانی چای سبز و لسیتین مهسا اردهه شهلا شهریاری