تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر رابطه بین فعالیت آنزیم لوسین آمینوپپتیداز و نسبت طول پرزها به عمق کریپتهای روده باریک موش صحرایی
محورهای موضوعی : زیست شناسی
جعفر سعیدی
1
(دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نیشابور، دانشکده علوم پایه، گروه زیستشناسی، نیشابور، ایران)
مهری لطفی
2
(بیمارستان قمر بنیهاشم نیشابور، نیشابور، ایران)
حسین نوروزی مقدم
3
(مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مشهد، مشهد، ایران)
کلید واژه:
چکیده مقاله :
_||_