فهرست مقالات برحسب موضوع فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی انته آ رمضان نژاد ایده برادران کیال -
دسترسی آزاد مقاله
2 - استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
مهدیه عباسی میمند مریم کاظمی پور مهدی انصاری دوگاهه مهدی شهیدی زندی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
عذری حسینی نوه اشرف کریمی نیک شهلا سلطانی نژاد عنایت اله شیخ حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان نازنین خاکی پور -
دسترسی آزاد مقاله
5 - اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
نازنین زند اورنگ عیوض زاده رضا صدیقی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بهینهسازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلیوینیل الکل بر فراسنجههای کیفیت داخلی تخممرغ
پژمان ریاضی کرمانی داریوش خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
مهدی جهانتیغ رضا روحانی مریم بیگمی زهرا بیگمی فاطمه فرزانه سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج
نازنین خاکی پور حامد محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تخممرغ فراسودمند؛ غنیشده با اسیدهای چرب امگا
داریوش خادمی شورمستی خادمی شورمستی عبدالله علیزاده کارسالاری هدی شکری -
دسترسی آزاد مقاله
10 - شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی محمدامین حیدرزادی -
دسترسی آزاد مقاله
11 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
رضا روحانی بتول حیدری سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
12 - اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
فرزانه باقری مهدی بابازاده -
دسترسی آزاد مقاله
13 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر مریم بیگمی سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
14 - تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
بهزاد کاویانی داود هاشم آبادی سارا خیاطی بابایی زهرا یوسفی -
دسترسی آزاد مقاله
15 - تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
امین رضا جمشیدی مهدی مظفری لقا محسن محسنی -
دسترسی آزاد مقاله
16 - افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
اشرف کریمی نیک بابک خیرخواه حسام زنده دل مقدم -
دسترسی آزاد مقاله
17 - بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
مهدی جهانتیغ مریم بیگمی زینب محکمی سعیده سعیدی -
دسترسی آزاد مقاله
18 - اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
ثنا غلامرضایی علیرضا رحمن -
دسترسی آزاد مقاله
19 - کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
علی صالحی نسب آسیه صابر نژاد مهدی حسن شاهیان -
دسترسی آزاد مقاله
20 - تخممرغهای فراسودمند؛ الف) غنیشده با مواد معدنی، ویتامینها و رنگدانهها
داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
21 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک وحید دریجانی -
دسترسی آزاد مقاله
22 - مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
زربانو غلامشاهی عنایت اله شیخ حسینی -
دسترسی آزاد مقاله
23 - بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
الناز خلفب -
دسترسی آزاد مقاله
24 - شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری
خدیجه سراوانی بهمن فولادی لیلی رضایی کهخایی محدثه دل پیشه -
دسترسی آزاد مقاله
25 - مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روشهای کمآبیاری دربرخی دانههای روغنی
مصطفی مبشر نجمه یزدانپناه -
دسترسی آزاد مقاله
26 - بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO
پریسا علی احمدی پور رسول جمشیدی گوهری دادخدا غضنفری -
دسترسی آزاد مقاله
27 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی مریم بیگمی راضیه بهزادمهر -
دسترسی آزاد مقاله
28 - مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
ایمان فدوی اردستانی مرتضی مهری فاطمه شیرمحمد -
دسترسی آزاد مقاله
29 - استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
محبوبه دهقانی مریم کاظمی پور مهدی انصاری مهدی شهیدی زندی -
دسترسی آزاد مقاله
30 - بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
نازنین خاکی پور بهروز دست پیمان -
دسترسی آزاد مقاله
31 - بررسی اثر محلولپاشی اسیدهای آمینه آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)
الهام دانائی محمدعلی شریف زاده احتشامی -
دسترسی آزاد مقاله
32 - اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
مجتبی قربانی داریوش خادمی شورمستی یاسمن فهیم دژبان -
دسترسی آزاد مقاله
33 - تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
مهدی بابازاده مریم شاپوری -
دسترسی آزاد مقاله
34 - عوامل قبل از برداشت مؤثر در حفظ کیفیت میوه کیوی طی انبارداری
محمد علی شیری -
دسترسی آزاد مقاله
35 - تأثیر ضد شیگلایی ترکیب کورکومین زردچوبه
نگین سادات میرعشقی زهره جعفری بهروز شجاعی سعدی -
دسترسی آزاد مقاله
36 - مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
امیر نیک اختر نجمه یزدانپناه -
دسترسی آزاد مقاله
37 - سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
راحله سنجری مریم کاظمی پور مهدی انصاری لیلا زیدآبادی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
38 - مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
مریم بیگمی زهرا بیگمی صفورا بزی راضیه اویسی -
دسترسی آزاد مقاله
39 - آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
ندی کاظم شریف کرار عبدالهادی بشار مرحب ریحان مهدی حسن شاهیان -
دسترسی آزاد مقاله
40 - بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
سمانه لاجوردی شعبانعلی خوشکارمقدم -
دسترسی آزاد مقاله
41 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور عبدالعلی طاهری فاطمه نصیبی فائقه بهرامی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
42 - ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس
محمدرضا مرویمقدم عطااله اژدری غلامرضا شریفزاده -
دسترسی آزاد مقاله
43 - تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط
علی اکبر شریفی داریوش خادمی شورمستی -
دسترسی آزاد مقاله
44 - بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهیکپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)
محمد اسماعیلی یاسمن فهیم دژبان -
دسترسی آزاد مقاله
45 - بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
حسین ورشویی -
دسترسی آزاد مقاله
46 - بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
مژگان بلالی علیرضا رحمن مریم فهیم دانش -
دسترسی آزاد مقاله
47 - بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم
بتول حیدری صادق رضا روحانی نرجس دهمرده فرشته جوادیان -
دسترسی آزاد مقاله
48 - بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
چنگیز اسفندیاری مهرداد قوامی وجیهه خضری -
دسترسی آزاد مقاله
49 - بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست
شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن -
دسترسی آزاد مقاله
50 - مروری بر ترکیبات آنتیاکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران
سید معین نظری محمد ملکی -
دسترسی آزاد مقاله
51 - اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر
ابوالفضل اسعدی دیزجی حبیب اقدم شهریار عبدالاحد شاددل تلی ناصر ماهری سیس جمشید قیاسی قلعه کندی -
دسترسی آزاد مقاله
52 - محصولات طبیعی دریایی منبع داروهای جدید
لیدا شجاعی کاوان -
دسترسی آزاد مقاله
53 - اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس
زهره شیرمحمدی علیرضا رحمن -
دسترسی آزاد مقاله
54 - کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
رویا بهروز دادخدا غضنفری ناهید رستاخیز عنایت الله شیخ حسینی سید علی احمدی -
دسترسی آزاد مقاله
55 - سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
سهراب حاج محمدی دادخدا غضنفری عنایت الله شیخ حسینی ناهید رستاخیز حمیده اسدالله زاده -
دسترسی آزاد مقاله
56 - ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
محمدرضا اکبری عطااله اژدری غلامرضا شریفزاده -
دسترسی آزاد مقاله
57 - تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیلماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد
یاسمن فهیم دژبان -
دسترسی آزاد مقاله
58 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر -
دسترسی آزاد مقاله
59 - تعیین باقیمانده 198 آفتکش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاحشده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی
عزیمه خضری مهدی انصاری مریم کاظمی پور مریم امیراحمدی مهدی شهیدی -
دسترسی آزاد مقاله
60 - بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران
سید عرفان حسینی نسب ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی -
دسترسی آزاد مقاله
61 - ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
علی لچینانی سید جلال طباطبایی امیر بستانی وحید عبدوسی سعید رضائی -
دسترسی آزاد مقاله
62 - اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون
مریم خاکسار بلداجی فاطمه شیرمحمد مرتضی مهری -
دسترسی آزاد مقاله
63 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه زهرا جمعه قاسم ابادی -
دسترسی آزاد مقاله
64 - گزارش موردی خونریزی دندان عقل به دنبال مار گزیدگی و تاثیر گیاهان دارویی بر مارگزیدگی
خدیجه سراوانی -
دسترسی آزاد مقاله
65 - تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان
امین رضا جمشیدی ابراهیم عباسی منجزی محمد منصوری فر -
دسترسی آزاد مقاله
66 - بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC
الهام شهریاری راد شهرام شعیبی شاهین بنکدار اکرم عیدی داریوش مینائی تهرانی -
دسترسی آزاد مقاله
67 - تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
آرام محمودی مریم ولی نژاد سکینه واثقی -
دسترسی آزاد مقاله
68 - بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
مرتضی محمدی الهام دانائی -
دسترسی آزاد مقاله
69 - بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف
الهام نیکویی اشرف کریمی نیک -
دسترسی آزاد مقاله
70 - بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.)
سعیده سعادت احمد مجد لطفعلی ناصری علیرضا ایرانبخش مراد جعفری -
دسترسی آزاد مقاله
71 - استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی
طاهره نوایی دیوا -
دسترسی آزاد مقاله
72 - بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
حکیمه قلعه خانی معصومه حاجی رضایی آرتادخت توکلی -
دسترسی آزاد مقاله
73 - تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
فرزانه محمدی فرخ رخ بخش زمین سیدمحمدرضا خشرو -
دسترسی آزاد مقاله
74 - بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
سمیه فرحبخش اشرف کریمی نیک -
دسترسی آزاد مقاله
75 - شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
محدثه تجلی محمد مهدی متقی اشرف کریمی نیک -
دسترسی آزاد مقاله
76 - بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای تخمدانی مرغ تخم گذار
احمد مینائی حاوید مرتضی مهری محسن شرفی -
دسترسی آزاد مقاله
77 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری نجمه یزدانپناه ناصر صداقتی -
دسترسی آزاد مقاله
78 - بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
سعیده سعیدی مهدی جهانتیغ رضوانه بهزادمهر زهرا بیگمی -
دسترسی آزاد مقاله
79 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری فرخ رخ بخش زمین مهدی حسن شاهیان مجید عسکری -
دسترسی آزاد مقاله
80 - اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
بهفر مدرس لیلا اصلانی Aliakbar Ramin -
دسترسی آزاد مقاله
81 - ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران
ابراهیم رحیمی -
دسترسی آزاد مقاله
82 - تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی
سحر یزدانمهر تکتم مستقیم -
دسترسی آزاد مقاله
83 - ردیابی ژن های M-blaCTX، blaTEM و blaSHV در جدایه های انتروباکتر کلوآکه
Elahe Tajbakhsh -
دسترسی آزاد مقاله
84 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
شادی مهدیخانی -
دسترسی آزاد مقاله
85 - کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بستهبندی موادغذایی
طاهره نوایی دیوا -
دسترسی آزاد مقاله
86 - کاربست ارزش های اخلاقی در کشاورزی ارگانیک
محمد میرزایی حیدری -
دسترسی آزاد مقاله
87 - توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو
رضوان عسکری بدویی مریم کاظمی پور ندا محمدی محمد مهدی پور