فهرست مقالات
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
زهره زمانیان الهه تاج بخش نازیلا ارباب سلیمانی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
سکینه واثقی مریم ولی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
زهرا نیکبخت درنا رفیقی جاوید تقی نژاد -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
مرضیه فیضی پور ابراهیم فتائی شهرزاد خرم نژادیان -
دسترسی آزاد مقاله
7 - شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان
محمد رضا جنتی ابراهیم رحیمی